11 Σεπ 2020

"Στο πόδι" πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί για την έλευση της Γιάννας Αγγελοπούλου

 


Η πρόεδρος της επιτροπής  "ΕΛΛΑΔΑ 2021" Γιάννα Αγγελοπούλου ήρθε σήμερα στην Κόρινθο χαμογελαστή και αεράτη.Στο δημαρχείο Κορίνθου, εκτός απο το δήμαρχο, την περίμεναν ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς..

και η βουλευτής  Μαριλένα Σούκουλη , δημοτικοί σύμβουλοι , όλοι οι αυτοδιοικητικοί της Κορινθίας (δήμαρχοι και η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού ) πολιτιστικοί σύλλογοι και άνθρωποι του πνεύματος .Στις πρώτες της δηλώσεις είπε πως έχει διαβάσει τις δηλώσεις όλων των φορέων και υπήρξε εξαιρετικά πρόθυμη να ακούσει σε αυτή την πρώτη της επαφή με τους Κορίνθιους φορείς τις απόψεις και προτάσεις τους. Η κυρία  Αγγελοπούλου μετά το δημαρχείο Κορίνθου κατευθύνθηκε προς τα Δερβενάκια. 



Στις πρώτες της δηλώσεις είπε πως η Ελλάδα μπορεί και θα ξεπεράσει την δύσκολη καμπή που βρίσκεται .Γιατί οι Έλληνες μπορούν. Μας το διδάσκουν αυτό οι πρόγονοί μας. Και εν προκειμένω η ίδια η ιστορία της Ελληνικής Επαναστάσεως. 

* Πρέπει να τονίσουμε πως από νωρίς το πρωί τα μέτρα της αστυνομίας και τροχαίας ήταν δρακόντεια για την έλευση της κας Αγγελοπούλου.Είχε αποκλειστεί όλο το κέντρο της πόλης ,ενώ σκύλος ειδικά εκπαιδευμένος έκανε έρευνα στο δημαρχείο Κορίνθου .

φωτογραφία  Σωτήρης Ζησίδης