11 Αυγ 2020

Εξαιρετική εμφάνιση της Φιλαρμονικής Λουτρακίου - Λαμπερή εκδήλωση με τον Θεοδωρή Βουτσικάκη


 ΄Ηταν μια βραδιά όπως την περιμέναμε, η χθεσινή, στο πανέμορφο θεατράκι του Ποσειδώνα, όπου έκλεισε τις εκδηλώσεις του το Φεστιβάλ Λουτρακίου και γι αυτό το καλοκαίρι. 

Η εκδήλωση αφιερωμένη στον Ιταλικό κινηματογράφο που όλοι αγαπήσαμε.Η φιλαρμονική Λουτρακίου με τον μαέστρο Πελοπίδα Μαυρόπουλο έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στα αριστουργήματα των μεγάλων μουσικών που πλαισίωσαν τις ταινίες της CINECITTA.
Εξαιρετική στα κομμάτια του Εnrico Moricone και στου Νino Rota , όπου και καταχειροκροτήθηκε. Τα βίντεο δε, που πλαισίωσαν την εκδήλωση για να μας θυμήσουν, έδεσαν απίστευτα με την μουσική επένδυση, γεγονός που αποδεικνύει την πολλή αλλά και καλή δουλειά που υπήρξε για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. 

Τον Θεοδωρή Βουτσικάκη τον γνωρίζουμε για την εξαίσια φωνή του. Ηταν υπέροχος στα τραγούδια που μας χάρισε μέσα από την συνεργασία του με τη Λίνα Νικολακοπούλου σε μουσική του Νικόλα Πιοβάνι. Θα επιθυμούσαμε βέβαια κάτι περισσότερο απο εκείνον..Αλλά αυτό δεν τσαλάκωσε σε τίποτα την όμορφη βραδιά.Ο Αλέξης Κωστάλας όπως πάντα εξαιρετικός, αυθόρμητος και με δυνατά αντανακλαστικά όπου χρειάστηκε. Ο δήμαρχος Γκιώνης όπως πάντα διακριτικός, δεν θέλησε ούτε για ένα λεπτό να πάρει τον χρόνο από την όμορφη εκδήλωση..Στο τέλος έδειξε την ικανοποίησή του, χαιρετώντας και ευχαριστώντας τον κόσμο κατ ιδιάν.



Και του χρόνου λοιπόν, να είμαστε καλά, να ξαναζήσουμε όμορφες στιγμές.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές..

Τζ. Σουκαρα