11 Αυγ 2020

Η απάντηση Γκιολή για την κίνηση της Νέας Πελοποννήσου να φέρει την υπόθεσή του στην δικαιοσύνη


Aπάντησε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής σε τοπικό site για την προσφυγή της Νέας Πελοποννήσου στην δικαιοσύνη σε ό,τι έχει να κάνει με την ίδια την εκλογιμότητά του, αφού εκρεμεί υπόθεσή του στην δικαιοσύνη. 
Η απάντηση Γκιολή...

θα λέγαμε αναμενόμενη, τίποτα για την "ταμπακιέρα".
Χρέωσε την εξέλιξη αυτή στην " τακτική του Πέτρου Τατούλη αλλά και των τελευταίων εναπομείναντων στον συνδυασμό του, όπως είπε, που είναι γνωστή  παλιά." 

"Αυτό που θα απαντήσω για την ώρα είναι τα μεγάλα έργα που είναι σε εξέλιξη στην Κορινθία σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα χωριά. Το Διοικητήριο στην Ποσειδωνία τρέχει με γρήγορους ρυθμούς μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη μας, Παναγιώτη Νίκα αλλά και τα έργα οδοποιίας, αντιπλημμυρικά και πολλά άλλα που η νέα Περιφερειακή Αρχή υποσχέθηκε και τα κάνει πράξη. Δεν θα πέσουμε στο επίπεδο του Πέτρου Τατούλη, που η απώλεια των συνεργατών του, έχει φέρει σύγχυση στην παράταξή του και στον ίδιο" κατέληξε ο κ. Γκιολής. 

Κι επειδή ο κ. Γκιολής δεν απάντησε επί τούτου , κάποιος από τους φίλους δημοσιογράφους  του κ. Νίκα στην Μεσσηνία, όπου θα κάνει και συνέντευξη ο περιφερειάρχης και το διαφημίζει παραδόξως και μέρες πριν, ας  ρωτήσει για τον Γκιολή ..Εκεί δεν θα ρωτήσουν άλλοι ενοχλητικοί.