20 Μαΐ 2020

Πώς θα σωθεί ο ελληνικός τουρισμός, χωρίς να κινδυνεύσει ούτε ένας Έλληνας από τον κορωνοϊό


Αίσθηση έχει προκαλέσει το πανέξυπνο σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ελληνικό τουρισμό, που αφενός θα φέρει δισεκατομμύρια στη χώρα μας και αφετέρου αποτελεί εγγύηση, πως ούτε ένας Έλληνας δεν θα μολυνθεί από τουρίστες, που είναι φορείς του κορωνοϊού.
Οι Έλληνες δεν θα μολυνθούν από τον κορωνοϊό, γιατί δεν θα έχουν καμία απολύτως επαφή με τους τουρίστες. 

Σύμφωνα με το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, τους τουρίστες θα τους εξυπηρετούν μόνο οι μετανάστες και οι πρόσφυγες.

Σε όλα τα ξενοδοχεία, σε όλα τα εστιατόρια, σε όλους τους χώρους που θα βρίσκονται οι τουρίστες, το προσωπικό θα αποτελείται αποκλειστικά από μετανάστες και πρόσφυγες.

Βέβαια, θα υπάρχουν παντού κάμερες και drone, ώστε να παρακολουθούνται οι μετανάστες και να κάνουν σωστά την δουλειά τους (χωρίς να αρπάζουν τα χρήματά μας), ενώ σε κάθε μετανάστη θα μπει και ένα μικροτσίπ, όπως αυτά που βάζουν στους σκύλους, ώστε, αν προσπαθήσει να το σκάσει, να εντοπίζεται αμέσως.

Αν κάποιος μετανάστης μολυνθεί από τον κορωνοϊό, θα μπαίνει αμέσως σε διαδικασία επαναπατρισμού και θα προωθείται αστραπιαία στην πατρίδα του, ενώ, αν φέρει αντιρρήσεις, υπάρχει πάντα και η θάλασσα, όπου μπορούμε να τον τσιμεντώσουμε, για να μην βρεθεί σε καμιά ΜΕΘ στο Πακιστάν και υποφέρει ο άνθρωπος.

Ήδη, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά τους τελευταίους δυο μήνες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, συγγνώμη στα hot spot, όπου χιλιάδες μετανάστες εκπαιδεύονται εντατικά στο μαγείρεμα, το σερβίρισμα, το σφουγγάρισμα, το στρώσιμο των κρεβατιών, το άνοιγμα της ομπρέλας στην παραλία, το μασάζ και όλες αυτές τις όμορφες δραστηριότητες που προσφέρει η φιλόξενη χώρα μας στους τουρίστες.
Εννοείται, πως οι μετανάστες δεν θα πληρώνονται (θα τους ταΐζουμε, βέβαια, αναγκαστικά, για να μην ψοφήσουν μπροστά στους τουρίστες και τους χαλάσουν τις διακοπές), οπότε όλα τα χρήματα, όπως και οι μισθοί τους, θα αποδοθούν στους Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού, που δικαιούνται κι αυτοί να ξεκουραστούν ένα καλοκαίρι, χωρίς μάλιστα να κινδυνεύουν να κολλήσουν καμιά αρρώστια από τίποτα Γερμανούς.

Ενώ οι μετανάστες θα δουλεύουν, θα υπηρετούν και θα διασκεδάζουν τους τουρίστες, οι Έλληνες θα κάνουν πλούσιες και άνετες διακοπές σε δέκα νησιά, όπου θα απαγορεύεται να βρεθούν ξένοι τουρίστες. Αυτά τα νησιά θα είναι Covid free θα είναι μόνο για Έλληνες.

Η Ελλάδα περνάει από το “Γιατί δεν έμειναν στη χώρα τους να πολεμήσουν;” στο “Μείνετε στη χώρα μας με το ζόρι, για να σερβίρετε τουρίστες”.

(Αχ και να ξέρατε, πόσο πολύ θα ήθελαν να το κάνουν αυτό πράξη).


ΠΗΓΗ; pitsirikos.net