19 Δεκ 2019

Ο Σπύρος Σταματόπουλος στο Δ.Σ. της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης


O δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος εξελέγη μέλος του Πανελληνίου Αυτοδιοικητικού οργάνου της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Υδρευσης και Αποχεύτεσης .
Η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης αποτελεί το όργανο..


της κοινής εκπροσώπησης των ΔΕΥΑ και έχει γενικό σκοπό την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των ΔΕΥΑ και το συντονισμό των ενεργειών τους, με κύριο στόχο την υποβοήθηση των ΔΕΥΑ σ' όλες τις φάσεις του έργου τους, για την κατοχύρωση και την αναβάθμιση του ρόλου του ως κοινωνικών φορέων.
H ΕΔΕΥΑ ιδρύθηκε το 1989 και λειτουργεί από το 1990.
Έχει έδρα της τη Λάρισα και διοικείται από 13 μελές Διοικητικό Συμβούλιο, που εκλέγεται κάθε πέντε χρόνια από τη Γενική Συνέλευση των μελών της και απαρτίζεται από εκπροσώπους των ΔΕΥΑ, Προέδρους ή μέλη των Διοικητικών τους Συμβουλίων.

"Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους/ισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους κ με εξέλεξαν στο νέο ΔΣ ενός Πανελληνίου Αυτοδιοικητικού οργάνου, της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης κ Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ). Η τιμή και η ευθύνη για την προτίμησή τους στο πρόσωπό μου, ενισχύουν τη διάθεσή μου να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου, στην εξέλιξη, ανάπτυξη κ αντιμετώπιση των προβλημάτων των, ανά την Ελλάδα, Δημοτικών Επιχειρήσεων." δήλωσε ο δήμαρχος Σικυωνίων.