19 Δεκ 2019

Ζητούν απο τον Βουδούρη να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα




Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη του Δήμου Βέλου Βόχας "Το μέλλον σήμερα" σχολιάζει την ανεξαρτητοποίηση του επικεφαλής της,  Γιώργου Βουδούρη και του ζητά να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα.



Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

"Την περασμένη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέλου-Βόχας διαβάστηκε επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Γιώργου Βουδούρη από την παράταξή μας.
Ο Γ. Βουδούρης εκλέχτηκε επικεφαλής της παράταξής μας τον Αύγουστο του 2019 με μία, μόλις, ψήφο διαφορά. Μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Στεργιόπουλου, ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος, ως ο πρώτος επιλαχών, θέση την οποία κατέλαβε αποκλειστικά από πριμοδότηση της παράταξης, χωρίς την ελάχιστη συμβολή του, όπως κατηγορηματικά δήλωνε τόσο πριν όσο και μετά την κάλπη.
Πριν από την εκλογή του δήλωσε ενώπιον όλων ότι διεκδικεί τη θέση του αρχηγού της παράταξης υπό τρεις όρους βάση των οποίων δεσμεύτηκε ενώπιον της ολομέλειας:

α.Θα  Σέβεται απολύτως τη λειτουργία της παράταξης

β. Θα παραιτηθεί και θα παραδώσει την έδρα της παράταξης στο δημοτικό Συμβούλιο εάν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του ως επικεφαλής και δημ. σύμβουλος.

γ. Θα παραιτηθεί και θα παραδώσει την έδρα της παράταξης στο δημοτικό Συμβούλιο, εάν προκύψουν διαφωνίες θέσεων με την παράταξη.

Φαίνεται όμως πως «κάποιοι λόγοι», τους οποίους οφείλει να τους πει και να τους εξηγήσει σε αυτούς που τον πριμοδότησαν και τον ψήφισαν, τον ώθησαν να ξεχάσει πολύ γρήγορα όσα είχε δηλώσει στην ολομέλεια της παράταξης. 
Είναι προφανές ότι ο κ. Βουδούρης έχει χάσει κάθε επαφή με την πολιτική εντιμότητα, ακεραιότητα, ηθική και την πίστη στη Δημοκρατία. όπως με τόλμη και αυταπάρνηση θελήσαμε να του τις κάνουμε γνωστές.
Τον καλούμε δημόσια να βρει την πολιτική εντιμότητα και το πολιτικό ήθος που απαιτείται και να μην προχωρήσει στη φίμωση και εξαπάτηση των δημοτών με το χειρότερο τρόπο εξυπηρετώντας προσωπικές πολιτικές τακτικές. 
Τον καλούμε δημόσια, αν του έχει μείνει ίχνος πολιτικής αξιοπρέπειας, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ, παραμένοντας πιστός στις αρχικές δεσμεύσεις του, ώστε να εκπροσωπηθεί η φωνή των δημοτών που ψήφισαν την παράταξή μας, όπως άλλωστε ορίζει η Δημοκρατία."