30 Δεκ 2019

Ξεμπλόκαραν τα έργα του λιμανιού στο Κιάτο - Δημόσιο "ευχαριστώ" στον Δήμα


Δημοσίως ευχαρίστησε τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστο Δήμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων Βασίλης Αλεξόπουλος γιατί με την παρέμβαση του Χρίστου Δήμα «ξεμπλόκαραν» τα έργα επέκτασης του λιμανιού του Κιάτου που το τελευταίο διάστημα είχαν σταματήσει.
""
Ο Βασίλης Αλεξόπουλος στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υφυπουργό Ανάπτυξης και βουλευτή του Νομού μας, Χρίστο Δήμα που με τη δική του παρέμβαση «ξεμπλόκαραν» και συνεχίζονται κανονικά τα έργα επέκτασης του λιμανιού του Κιάτου. Στόχος μας είναι τους επόμενους μήνες τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί και το λιμάνι αναβαθμισμένο να έχει παραδοθεί στο σύνολό του σε χρήση».
Να σημειωθεί ότι μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του ως Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων, στις αρχές Νοεμβρίου, ο Βασίλης Αλεξόπουλος είχε πάει, μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Βασίλη Τσατσάνη, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και είχε πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Κυριαζόπουλο. Η συνάντηση είχε κανονιστεί με την μεσολάβηση του Χρίστου Δήμα. Η συζήτηση που έγινε ήταν ουσιαστική, διήρκεσε πάνω από δύο ώρες και αφορούσε ζητήματα σχετικά με την ανάπτυξη του λιμανιού του Κιάτου.