10 Δεκ 2013

Συνέλαβαν τους ληστές που έσπερναν τον τρόμο στην εθνική οδό Κορίνθου Πατρών στο Ζευγολατειό


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον η σπείρα των Ρομά κακοποιών που είχαν ληστέψει οδηγούς και οχήματα στην εθνική οδό Κορίνθου Πατρών στο Ζευγολατειό Κορινθίας.
Δείτε αναλυτικά όλη η δράση της σπείρας:..

.

 21/10/2013
61χρονος οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει το αυτοκίνητό του στο ύψος του 103,5ου χιλιομέτρου της νέας εθνικής οδού, όταν διαπίστωσε ότι είχε πάθει βλάβη. Μόλις βγήκε και άνοιξε το καπό για να δει τι είχε συμβεί, πετάχτηκαν ξαφνικά πίσω του μέσα από το σκοτάδι τρεις άγνωστοι άνδρες, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν καταφέρνοντάς του χτυπήματα σε όλο του το σώμα!

Μόλις εξουδετέρωσαν κάθε πιθανότητα αντίστασης του άτυχου οδηγού, οι δράστες έψαξαν τις στέπες του και άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Ο 61χρονος κατέφυγε στο τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου όπου κατήγγειλε τη ληστεία και πήγε μόνος του στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

5/12/2013.
Στο 93ο χλμ. της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών, αφού αρχικά ακινητοποίησαν όχημα στο οποίο επέβαινε 66χρονος Έλληνας, με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν. 

 ΠΗΓΗ: KORINTHOSTV