18 Σεπ 2013

Κόντρα Πνευματικού με Δέδε και Δήμα για τα λατομεία (βίντεο)


"Ο δήμος Κορινθίων δεν θα δεχθεί στα διοικητικά του όρια κανένα νέο λατομείο", δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τα εργα που γίνονται για την Ολυμπία Οδό.

Ωστόσο, έκλπηξη προκάλεσε η δήλωση του δημάρχου σχετικά με τους κυρίους Δέδε και Χρ. Δήμα οποίοι, ΄συμφωνα με τον δήμαρχο, σήμερα θα βρίσκονταν στην Αθήνα στον αρμόδιο υπουργείο για να διευθετήσουν το θέμα αυτό, ερήμην του δημάρχου Κορινθίων. Ο κ. Πνευματικός τόνισε πως η απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου αφήνει ανοιχτά θέματα και δεν διασφαλίζει την πρόθεση του δήμου, ο οποίος δεν επιτρέπει κανένα νέο λατομείο σε κανένα σημείο του δήμου Κορινθίων, όχι μόνο στην περιοχή του Στεφανίου. Επίσης τόνισε πως και η ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ δεν ικανοποιεί καθόλου τον δήμο Κορινθίων. 
Σε επικοινωνία που είχαμε νωρίτερα με τον αντιπεριφερειάρχη Γ.Δεδε και τον βουλευτή Χρ. Δήμα, πράγματι αυτό το ραντεβού υπήρξε σήμερα στην Αθήνα.Δεν θέλησαν ωστόσο να κάνουν κάποια δήλωση πριν ενημερωθούν πλήρως για τις δηλώσεις του κ. Πνευματικού.
Δείτε τις δηλώσεις του δημάρχου έτσι όπως προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ΗΛΕΚΤΡΑ TV