8 Αυγ 2013

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας για τα ''μπιλιετάκια''του ΟΑΕΕ (video)


Άρχισε σήμερα η πρώτη φάση της συλλογής των ειδοποιητηρίων του ΟΑΕΕ που αφορούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας,, με τελικό σκοπό τη μαζική επιστροφή τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας, στο υποκατάστημα ΟΑΕΕ Κορίνθου.
 
 
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, κάτι που αποδεικνύει ότι το πρόβλημα μας αγγίζει όλους...εμπόρους, βιοτέχνες, ελεύθερους επαγγελματίες.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου Αναστασίου Μπαρλιά με  την πρόεδρο της ΟΕΒΕ Κορινθίας κα Μαρίνα Ταουξίδη και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου κο Βασίλη Γεώργαρη, αποφασίστηκε συνάντηση όλων των προέδρων συλλόγων και σωματείων ώστε να συντονιστούν οι δράσεις σε επίπεδο Νομού. Σε πρώτη φάση ήταν θετική η ανταπόκριση τους ώστε να επεκταθεί η συλλογή των ειδοποιητηρίων, σε όλη την Κορινθία.
Υπήρξε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κο Γιώργο Καββαθά, για ενημέρωση των ενεργειών σε πανελλαδικό επίπεδο της ΓΣΕΒΕΕ.
 Το μήνυμα του προέδρου ήταν ότι ο αγώνας τώρα αρχίζει.


Η συλλογή των ειδοποιητηρίων θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας, κατά τις ώρες 6:00-8:00 το απόγευμα.
Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι σήμερα είναι η δική μου σειρά, αύριο η δική σου και μεθαύριο των παιδιών μας.
 Μόνο ενωμένοι μπορούμε να σταματήσουμε αυτό τον σχεδιασμό της εκμηδένισης των μικρομεσαίων επαγγελματιών.