14 Ιουλ 2013

Γιάννης Πανούσης: Από το κομματικό leasing στο πολιτικό ευτελίζειν


Επιτέλους!! Άρχισαν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα!!!

Οι δημοτικοί υπάλληλοι (που καταχρηστικά ονομάζονται «δημοτική αστυνομία») εν μια νυχτί βαφτίζονται και ντύνονται πραγματικοί φρουροί της τάξης....


 

Οι καθηγητές των σχολείων μετατρέπονται σε περιηγητές που θα διδάσκουν καθ’ οδόν περιφερόμενοι σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Τα σωφρονιστικά καταστήματα αναλαμβάνουν την αντισυνταγματική και παράνομη κράτηση ανθρώπων (ένοχων ή μη δεν έχει σημασία στη φάση αυτή) και που αργοπεθαίνουν καθώς τα δικαστήρια νίπτουν τα θεσμικά τους χέρια.

Άχρηστοι κι ελλιπώς εγγράμματοι πολιτικοί παλαιάς οικογενειακής κοπής συνεργάζονται αρμονικά (sic) με νεοφιλόδοξους τεχνοκράτες (sic) και παράγουν νομοθετικό έργο επιπέδου δημοτικού σχολείου.

Το προσωπικό της ΕΡΤ ή θα ΝΕΡΙΤ-οποιηθεί μισοτιμής ή θα βγουν στο σφαγείο των ιδιωτικών ΜΜΕ (εξαιρούνται τα διαχρονικά και διακομματικά πουλέν).

Υ. Γ.: Κάποιος πρέπει να μας σώσει από τους νεο-μεταρρυθμιστές που από την πολλή μεταρρύθμιση των άλλων ξέχασαν να «αυτομεταρρυθμιστούν» κι έτσι έμειναν οι ίδιοι όπως τους γνωρίζουμε χρόνια.

*Ο Καθηγητής Γιάννης Πανούσης είναι Βουλευτής ΔΗΜΑΡ