6 Απρ 2013

Βρετανική εταιρεία νοικιάζει… συγγενείς για κηδείες


Ανησυχείτε πως στην κηδεία σας δεν θα συμμετάσχουν πολλοί άνθρωποι;
Η εταιρεία Rent-A-Mourner μπορεί να σας βοηθήσει.
Η βρετανική Rent-A-Mourner μπορεί να σας νοικιάσει ανθρώπους για να θρηνήσουν και η κηδεία να έχει μεγάλη συμμετοχή.
 
Όπως αναφέρεται στο newsfeed.time.com oι πενθούντες κοστολογούνται για 68 δολάρια το «κεφάλι» και θα εμφανιστούν στην κηδεία σας «ευγενικοί και ντυμένοι επίσημα».

Όπως διαφημίζει η εταιρεία, οι υπάλληλοί της κλαίνε και... κλαίνε και γενικά φαίνονται λυπημένοι, ωστόσο παραμένουν διακριτικοί και πάνω από όλα «επαγγελματίες».

Σημειώνεται, πως οι πενθούντες προς ενοικίαση, ενημερώνονται και για τη ζωή του εκλιπόντος και είναι σε θέση επικοινωνήσουν με φίλους και συγγενείς, σαν να γνώριζαν πραγματικά τον εκλιπόντα.

«Το προσωπικό μας συναντιέται με τον πελάτη εκ των προτέρων, για να συμφωνήσουν «την ιστορία», αφού το προσωπικό θα έπρεπε να γνωρίζει τον αποθανόντα είτε επαγγελματικά είτε κοινωνικά. Ενημερώνονται, λοιπόν, για το ιστορικό του θανόντος, τα επιτεύγματα, τις αποτυχίες, κλπ. ώστε να μπορούν να συνομιλούν με τους άλλους πενθούντες με αυτοπεποίθηση», λέει ο υπεύθυνος της εταιρίας σύμφωνα με την Telegraph.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του newsfeed.time.com η πρακτική είναι αρκετά διαδεδομένη σε χώρες της Αφρικής, αλλά και την Κίνα και την Μέση Ανατολή.


ΠΗΓΗ: tvxs.gr