2 Νοε 2012

Και ο Παραστατίδης ανακοίνωσε πως δεν θα ψηφίσει τα μέτρα


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Παραστατίδης τάχθηκε κατά των νέων μέτρων και ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να τα ψηφίσει. 
Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ σημείωσε επιπλέον, πως δεν τον νοιάζει η κομματική πειθαρχία και ούτε μπορεί κάποιος να του...

 βιάσει τη συνείδηση. 
Ερωτηθείς, αν θα παραδώσει την έδρα του, δήλωσε, πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Ο Θεόδωρος Παραστατίδης επιτέθηκε χωρίς να κατονομάσει στα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας πως αυτοί ευθύνονται για την εικόνα του ΠΑΣΟΚ και για την πολιτική που εφάρμοζαν «και τώρα έχουν βγει στα κάγκελα και κάνουν κριτική. Δεν πρέπει να μιλάνε καν αυτοί».

Υπενθυμίζεται, πως και οι Κώστας Σκανδαλίδης και Γιάννης Κουτσούκος έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους με τα νέα μέτρα, χωρίς, ωστόσο, να έχουν διευκρινίσει, τι θα πράξουν στην ψηφοφορία. Ο Κώστας Σκανδαλίδης έχει δηλώσει, πως θα περιμένει να δει το τελικό πακέτο.

Μετά το χάος που επικράτησε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση, όπου σημειώθηκε νέα ένταση. 

Παρά την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ανακοίνωσή του τόνισε, πως «απογοητεύονται αυτοί που ασχολούνται εργολαβικά με την επιχείρηση διάλυσης του ΠΑΣΟΚ. Ματαιοπονούν».

Παράλληλα, έκανε λόγο για καθαρή και οριστική απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας πως «θα κάνει ό,τι πρέπει, για να διαφυλαχθεί η πορεία της χώρας έως την έξοδο από την κρίση».