23 Αυγ 2012

ΣΟΚ:Από σήμερα το 6ο ΣΠ Κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών!


Μας έπιασαν στον ύπνο!

Η έκτακτη ανακοίνωση σήμερα το πρωι ήρθε απο την Χρυσή Αυγή Πυρήνας Κορίνθου πως το στρατόπεδο της Κορίνθου απο εχθες το βράδυ υποδέχεται λαθρομετανάστες ..

 Συγκεκριμένα αναφέρει:
"ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!! ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ! Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ"

Οι πληροφορίες μας λένε πως όλο το βράδυ υπήρχε μεγάλη κινητικότητα στο 6 Σ.Π. με την αποχώρηση στρατιωτών και την εισαγωγή 400 λαθρομεταναστών.Οι προσελεύσεις συνεχίζονται.
Εν τω μεταξύ πριν απο λίγο το Επιμελητήριο Κορινθίας εξέδωσε δελτίο τύπου - Πρόσκληση για έκτακτη συνέντευξη τύπου στην οποία αναφέρει τα εξής:

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη σύσκεψη σήμερα  Πέμπτη 23 Αυγούστου και ώρα 12.00 στο Επιμελητήριο Κορινθίας προκειμένου να συζητήσουμε το θέμα της  μετατροπής και λειτουργίας από σήμερα του Στρατοπέδου του 6ου Συντάγματος σε κέντρο κράτησης  λαθρομεταναστών .
Θεωρούμε την παρουσία σας επιβεβλημένη  για το τόσο σημαντικό θέμα που απασχολεί την κορινθιακή κοινωνία.


Τα γεγονότα είναι πολλά και οι εξελίξεις ραγδαίες,σίγουρα θα τις σχολιάσουμε και θα στηλιτεύσουμε την αδράνεια,τα επικοινωνιακά τρικ  και τις πολλές βουλευτικές σιωπές..
Κυρίοι συγχαρητήρια ! Μας έπιασαν στον ύπνο!