13 Νοε 2011

Σκληραίνει η κόντρα για το Επιμελητήριο - Βλ. Μπισμπίκης: Πείτε μας τι εκπροσωπείτε κ.Νανόπουλε;


Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι ο συνδυασμός «Κορινθιακή Ανάπτυξη» δέχεται επιθέσεις τόσο από τον απερχόμενο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας όσο και από κύκλους που έχουν πολύ σοβαρούς λόγους να στηρίζουν...
την σημερινή διοίκηση.
Για τους σοβαρούς λόγους θα χρειαστεί να επανέλθουμε.

Η Κορινθιακή Ανάπτυξη εκφράζει και φιλοδοξεί να εκφράσει τους εμπόρους,τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες που σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες δίνουν μάχη επιβίωσης.
Τόσο ο υποψήφιος πρόεδρος Βλάσης Μπισμπίκης όσο και οι υποψήφιοι του συνδυασμού δίνουν καθημερινά τον αγώνα της αγοράς.
Το ερώτημα είναι πλέον καθαρό.
Ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Βασίλης Νανόπουλος  αλήθεια ΤΙ και ΠΟΙΟΥΣ εκφράζει; Οσο γνωρίζουμε είναι υπάλληλος- εκπρόσωπος μίας ξένης πολυεθνικής 
επιχείρησης χωρίς ο ίδιος να έχει βιώσει την αγωνία του αγωνιζόμενου  
της αγοράς..!
Την ιδιότητα του μέλους του Επιμελητηρίου την έχει μέσω της πολυεθνικής εταιρείας.από την οποία εξασφαλίζει και τον μισθό του.
Το αγέρωχο και ατσαλάκωτο ύφος του απερχόμενου προέδρου είναι κατάλοιπο μίας εποχής που σβήνει.Το τελευταίο δημιούργημα ενός πολιτικού συστήματος που απαξίωσε την χώρα και απαξιώθηκε στην κοινωνία.
Τον   κ. Νανόπουλο τον γνωρίζουμε ως  Golden boy όχι όμως ως κοινωνικό 
αγωνιστή.
'Ίσως η κοινωνική του θέση δεν του επιτρέπει να κατέβει στο πεζοδρόμιο και να ασχοληθεί με τα κοινωνικά προβλήματα..
Λέμε..ίσως..!
Στην αγορά της Κορίνθου και τον άλλων πόλεων τον βλέπουμε μόνο λίγες μέρες πριν τις εκλογές του επιμελητηρίου, αφού  ζει  στον γυάλινο κόσμο της ευδαιμονίας και της ανωτερότητας..!
Δύο χρόνια τώρα ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος στενάζει από την κρίση αλλά δεν ακούσαμε ούτε μισή δήλωση συμπαράστασης του κ.Νανόπουλου προς τα μέλη του.
Ο συνδυασμός «Κορινθιακή Ανάπτυξη» δίνει ένα άνισο αγώνα και θα τον κερδίσει γιατί απευθύνεται σε ανθρώπους που ανεβαίνουν κάθε μέρα  τoν επιχειρηματικό Γολγοθά.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
www.koran.gr