17 Ιουν 2011

Τι σου κάνει η ζωή και οι "οποιοιδήποτε Πελοποννήσιοι"!


 Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος....Αυτό είναι αλήθεια!
Την προηγούμενη εβδομάδα αναφέρθηκε σ' αυτούς καλώντας τους να κοιτάξουν την δουλειά τους..
Σήμερα κλήθηκε να σχολιάσει την  αναβάθμισή τους !
Αναφερόμαστε στον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη ο οποίος ερωτήθηκε απο τον Λακη  Γιαννιδάκη για την αναβάθμιση  του.. Πάνου Μπεγλίτη ως επικεφαλή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δημήτρη Ρέππα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης  το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με την Αυτοδιοίκηση και τον Καλλικράτη .
Ο Περιφερειάρχης δήλωσε τα εξής :
“Θεωρώ εξαιρετικά θετική την οποιαδήποτε συμμετοχή του οποιουδήποτε Πελοποννήσιου στα σημαντικότερα και ανώτερα αξιώματα της κυβέρνησης του τόπου. Σας έχω πει πολλές φορές ότι η συνεργασία μας είναι εξαιρετική και στηρίζεται στην κοινή πεποίθηση όλων μας. Εγώ και οι συνεργάτες μου αλλά και οι δήμαρχοι της Περιφέρειας είμαστε πεπεισμένοι ότι σήμερα ο άδολος πατριωτισμός αποτελεί την σίγουρη καιν στερεά πυξίδα που πρέπει να έχουμε για να κάνουμε όλα αυτά που θα οδηγήσουν την Περιφέρειά μας στην ανάπτυξη “.

Πέραν της λέξεως "οποιουδήποτε Πελοποννησίου" ήταν μια κόσμια ομολογουμένως  δήλωση απο τον κύριο Τατούλη,γιατί....
Επι της ουσίας θα τα λέει με τον κύριο Ρέππα πολύ συχνά  για την εύρυθμη λειτουργία του Καλλικράτη και με τον κ. Μπεγλίτη υποθέτω θα τα πει  για την μετάβαση του στρατιωτικού αεροδρομίου της Τρίπολης σε αεροδρόμιο   μεικτής χρήσης!!Γι αυτό, επειδή οι θεσμοί είναι συγκοινωνούντα δοχεία καλό θα είναι να είμαστε πάντα συγκρατημένοι!