16 Μαΐ 2011

O τελικός των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λουτρακίου - Αγ.Θεοδώρων (δείτε φωτογραφίες των νικητών)


Το Σάββατο 14 Μαΐου ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λουτρακίου - Αγ.Θεοδώρων.
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με την συμμετοχή των ομάδων των δύο ομίλων. Όλα τα παιδιά έδωσαν το παρών και αγωνίστηκαν με πάθος και με χαρά για να νικήσουν και να ανακηρυχτούν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...


Τα αποτελέσματα ήταν:

Δ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1o Δημοτικό Λουτρακίου - 1ο Δημοτικό Αγ.Θεοδώρων 1-1 (Παράταση: 2-4)
Πρωταθλήτρια Ομάδα της Δ Τάξης Κοριτσιών είναι η Δ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγ.Θεοδώρων.
Δ-ΑΓΟΡΙΑ
2ο Δημοτικό Λουτρακίου - 1ο Δημοτικό Αγ. Θεοδώρων 4 - 6
Πρωταθλήτρια ομάδα της Δ Τάξης Αγοριών είναι η Δ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγ.Θεοδώρων.

Ε-ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1ο Δημοτικό Λουτρακίου - 1ο Δημοτικό Αγ. Θεοδώρων 0-3
Πρωταθλήτρια ομάδα της Ε Τάξης Κοριτσιών είναι η Ε Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγ.Θεοδώρων.

Ε-ΑΓΟΡΙΑ

2ο Δημοτικό Λουτρακίου - 1ο Δημοτικό Αγ. Θεοδώρων 1-0
Πρωταθλήτρια ομάδα της Ε Τάξης Αγοριών είναι η Ε Τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου.

ΣΤ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1ο Δημοτικό Λουτρακίου - 3ο Δημοτικό Λουτρακίου 0-3
Πρωταθλήτρια ομάδα της ΣΤ Τάξης Κοριτσιών είναι η ΣΤ Τάξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου.

ΣΤ-ΑΓΟΡΙΑ

1ο Δημοτικό Λουτρακίου - 1ο Δημοτικό Αγ. Θεοδώρων 4-1
Πρωταθλήτρια ομάδα της ΣΤ Τάξης Αγοριών είναι η ΣΤ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου.

Η συνέχεια της προσπάθειάς  είναι η συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας του Ποσειδώνα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Προμίνι και Μίνι που θα γίνει στην πόλη του Λουτρακίου στις 26-28 Ιουνίου. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό Γυμναστήριο Γ.Γαλανόπουλος και στο Κλειστό της Κορίνθου αφού γίνει η νέα γραμμογράφηση του γηπέδου.
Η προσπάθειά  είναι να δημιουργηθεί και μια ομάδα από τα σχολικά πρωταθλήματα με τη συμμετοχή των μαθητών. Η εμπειρία και η χαρά θα είναι πολύ σημαντική γιατί θα ανταγωνιστούν με παιδιά από όλη την Ελλάδα.








Καλέσαμε τα παιδιά που θα ενδιαφερθούν να συμμετέχουν να έρθουν στις προπονήσεις της ομάδας μας Δευτέρα και Τετάρτη και ώρα 15:00 - 17:00 ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα. Και τα πρώτα μηνύματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά.
Η χαρά μας είναι μεγαλύτερη γιατί τα παιδιά το χάρηκαν ιδιαίτερα αφού παρακίνησαν τους γονείς τους να έρθουν και να τα παρακολουθήσουν το Σάββατο.
Για μια ακόμη φορά στο κλειστό Γυμναστήριο έγινε μια ''φωλιά'' για τους 144 νέους αθλητές του Χάντμπολ της τελικής φάσης και συνολικά τα 420 παιδιά που έλαβαν μέρος. Το γνώρισαν και το αγκάλιασαν. Οι γονείς παρακολούθησαν τα παιδιά τους και τα χειροκρότησαν.

Του χρόνου θα συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή αφού ήταν στα πλάνα μας έτσι και αλλιώς αλλά μας το ζήτησαν μαζικά τα παιδιά που είχαν το θάρρος να το εκφράσουν.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί. Θα συμμετέχουν αφού υπάρξει η επικοινωνία με τα ιδιωτικά σχολεία του Δήμου μας και όχι μόνο, με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στα Γυμνάσια και Λύκεια και εάν υπάρξει ενδιαφέρον και σε άλλα σχολεία της περιοχής μας.

Ελπίζουμε φορείς και χορηγοί να είναι κοντά μας και την επόμενη χρονιά.
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για τις συμβουλές της και τις σημειώσεις της στην προσπάθεια μας αυτή.
Ευχαριστούμε τους Διευθυντές των Σχολείων των 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Λουτρακίου, του Δημοτικού Σχολείου Ισθμίων και των 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Θεοδώρων.
Ευχαριστούμε τους Γυμναστές των παραπάνω Σχολείων και τους καθηγητές τους για την υπομονή και την αγάπη τους που περιέλαβαν την προσπάθεια αυτή.
Ευχαριστούμε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την άδεια που έδωσε στον Καθηγητή Κο Καρρά που είναι από την αρχή κοντά μας και μας βοηθάει με την επιστημονική του δράση αλλά και τους φοιτητές του τμήματος των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την Χειροσφαίριση που μας βοήθησαν απίστευτα.
Ευχαριστούμε τους γονείς και ιδιαίτερα όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή.
Ευχαριστούμε τον Ερυθρό Σταυρό του Τμήματος των Αγ.Θεοδώρων για την παρουσία και την παροχή ασφάλειας και ιατρικής φροντίδας που παρείχαν στα παιδιά.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Λουτρακίου - Αγ.Θεοδώρων και τον Οργανισμό Άθλησης του Δήμου για την βοήθεια τους και της υποστήριξή τους.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας το Club Hotel Casino Loutraki, την Ελληνική Βιομηχανία Ζυμαρικών Μέλισσα - Κίκιζας, το Ουζερί ο Γιάννης στην παραλία Λουτρακίου, το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ''ΑΛΦΑ'' στο Λουτράκι, το κατάστημα Σχολικών Ειδών ''Η Χαρτομανία'' στο Λουτράκι και την εταιρία ρούχων Πρεδάρης στην Κόρινθο που μας υποστήριξε.

Χωρίς τους παραπάνω δεν θα είχαμε κάνει τίποτα.


Ο Εφορος Παλαιολόγος Κωνσταντίνος

Τα μέλη:

Τυφτικίδης Λάζαρος

Μπεκιάρης Παναγιώτης

Μπεκιάρη Κατερίνα.