16 Μαΐ 2011

Τι μας είπε ο κύριος Κοτσώνης;


Δεν θα θέσει υποψηφιότητα ο Θεόδωρος Κοτσώνης στις προσεχείς εκλογές ..Το δήλωσε σε όλους τους τόνους κι αγωνία δεν έχουμε πλέον. Πάντως την Ντόρα την στηρίζει! Κι αυτό το υπογράμμισε σε όλους τους τόνους στην τηλεοπτική εκπομπή του DRTV..
με το Νίκο Νικολόπουλο.
«Ως Κορίνθιος δεν  συμφωνώ με το κλείσιμο του στρατοπέδου στην Κόρινθο το οποίο όπως όλοι γνωρίζουν εκτός των άλλων θα έχει αρνητικές επιπτώσεις και στους εμπόρους της περιοχής. Όπως και να γίνει είναι ένα πλήγμα για την Κόρινθο.Από την άλλη είναι μία εξέλιξη σε ότι έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση της χώρας! Από ότι γνωρίζω εδώ και κάποια χρόνια ήταν στα στρατηγικά σχέδια να κλείσει το 6ο Σύνταγμα Πεζικού. Όταν ήμουν υφυπουργός Εθνικής Άμυνας καθυστέρησα αυτή την διαδικασία, την κατάργηση δηλαδή του Κέντρου Νεοσυλλέκτων. "είπε ο πρώην υπουργός.
Πέραν τούτου ουδέν !Και κάπως έτσι τα χρόνια προχώρησαν .
Στα χρόνια της μεγάλης και πλασματικής ευεξίας της περιόδου Σημίτη γιατί να ενοχλήσουμε "την απραξία"; Προχωρήσαμε χωρίς  σχέδιο και  προοπτική!
Κι αντί να κάνουμε τον απολογισμό μας, για την πολιτική που ακήθηκε εκείνα τα χρόνια και μας έφερε ως εδώ,αντί να αναφερθούμε στις λανθασμένες επιλογές για την αποφυγή  του προσωπικού πολιτικού κόστους,αλλά ακόμα και για τις αδυναμίες της αυτοδιοίκησης να εκμεταλευτεί  έστω το παραχωρημένο στρατόπεδο της Ποσειδωνίας ή τα ΚΕΥΑ  ,σπεύδουμε να πούμε αυτό που επιθυμούν οι πέντε τροφοδότες του στρατοπέδου  κι ένα συγγενές κόμμα που επιθυμούμε να αλιεύσουμε ψήφους απο αυτό! Ωραία πράγματα!