11 Μαρ 2011

Ο θησαυρός βρέθηκε από τους «Ιστιοπλόους» του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου.


Οι μικροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κ.Ο.Δ.Ε.Σ. και ομάδα τους συμμετείχε στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού το Σάββατο 5 Μαρτίου 2011 στην πόλη του Κιάτου, στα πλαίσια των αποκριάτικων.. εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σικυωνίων.
Συγκεκριμένα οι τέσσερις μικρές αθλήτριες του Ν.Ο.Κιάτου: Αλίκη Κανέλου, Μαριαλένα Κοσμαδάκη, Μαρία Ανδρικοπούλου και Άννα-Μαρία Βασιλείου, μαζί με τις φίλες Αναστασία Άνκα, Ανδριάνα Σουλαντίκα και Μαρία-Ασπασία Κλαδούχου, που συμπλήρωσαν την ομάδα των «Ιστιοπλόων», αφού παρέλαβαν τι
ς οδηγίες του παιχνιδιού, ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης μαζί με πολλές άλλες ομάδες παιδιών. Μετά από περιήγηση δύο ωρών στο εμπορικό κέντρο του Κιάτου που αντηχούσε από τις παιδικές φωνές και αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις απαιτούμενες κάρτες από τα καθορισμένα σημεία, ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αποστολή τους.
Γεμάτες χαρά και υπερηφάνεια βραβεύτηκαν και παρέλαβαν ένα συμβολικό δώρο από τον Πρόεδρο της Κ.Ο.Δ.Ε.Σ. κ. Νίκο Χατούπη, κατά τη διάρκεια της κεντρικής αποκριάτικης εκδήλωσης στην πλατεία της πόλης, το μεσημέρι της Κυριακής 6 Μαρτίου 2011. Ακολούθησε γλέντι, χορός και παιχνίδι από μικρούς και μεγάλους σε μια πλατεία που θύμιζε υπαίθριο παιδότοπο.
Ελπίζουμε εκδηλώσεις σαν και αυτές να συνεχιστούν και να παγιωθούν στο Κιάτο. Και του χρόνου !