10 Ιαν 2011

Μπεγλίτης για Πάγκαλο: "Με ενοχλούν οι δηλώσεις του"




Και δημόσια πλέον, μέλη της κυβέρνησης αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις Πάγκαλου.
Σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός 'Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης διαχώρισε την θέση του ...

μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, εξέφρασε και τη διαφωνία του με τις κατά καιρούς δηλώσεις του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου.
«Με ενοχλούν οι δηλώσεις Πάγκαλου και αξιολογώ ότι οι πολλές δηλώσεις και οι πολλές καταγγελίες δεν βοηθούν. Δεν συμβάλει ο καταγγελτικός λόγος για να επιλύσουμε προβλήματα, και όσο τα αποφεύγουμε τόσο το καλύτερο», ανέφερε.
Ωστόσο, απέφυγε ν' αναφερθεί στο ρεβεγιόν της χλιδής του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Το πράσινο φως για δημόσιες τοποθετήσεις έδωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κ. Πεταλωτής, αναφερόμενος σε όσα είπε για ο κ. Πάγκαλος "κοπρίτες", είπε ότι επρόκειτο «για δική του θεώρηση και µόνο έτσι µπορούν να εκληφθούν», επαναλαµβάνοντας ότι ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε δικές του απόψεις και δεν προσπάθησε να εκφράσει επίσηµες θέσεις της κυβέρνησης.

Μάλιστα, επισηµαίνοντας ότι απαντά θεσµικά, ο κ.Πεταλωτής υπενθύµισε πως η κυβέρνηση έχει κάνει γνωστό µε ποιον τρόπο βλέπει τη δηµόσια διοίκηση και τους λειτουργούς της, όπως επίσης και τη σχέση εµπιστοσύνης κράτους - πολίτη. Πάντως, ο εκπρόσωπος παραδέχτηκε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης «είναι αλήθεια, έχει δώσει τροφή σε εφηµερίδες, σε τηλεοράσεις, σε συζητήσεις καθηµερινές, σε απλούς πολίτες».