15 Ιαν 2011

"Ο Θεός να τους δώσει Λαμπρή Παπαφώτιση!" Τι εννοεί ο Νίκος Φλαούνας;


Δείτε απόψε στο κετρικό δελτίο ειδήσεων του SUPER στις 8.45.
Ο δημοσιογράφος Νίκος Φλαούνας μιλά για τα όσα βλέπουν τελευταίως το φως της δημοσιότητας με την μορφή παραπολιτικών σχολίων απο τις ιστοσελίδες της Κορινθίας, για το περιβάλλον του Πέτρου Τατούλη. 

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως ...δεν είναι σύμβουλος του Περιφερειάρχη, χαρακτηρίζοντας αστεία τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, φέρνοντας ταυτόχρονα ως παράδειγμα, πως καλούν τον Πέτρο Τατούλη να προστατεύσει τον εαυτόν του απο μια σειρά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων εντάσσουν  και την κόρη του!!

Ο κύριος Φλαούνας αναφέρεται σε εκπροσώπους Κορινθιακών   ΜΜΕ που γράφουν αυτά τα σχόλια ανωνύμως, γιατί επιδιώκουν εκβιαστικά να διεκδικήσουν μια θέση συμβούλου.

Μιλά όμως και για κάποιους άλλους,  που έχουν ήδη επισκεφθεί τα γραφεία  της Περιφέρειας ζητώντας  διαφήμιση και στήριξη απο το νέο Περιφερειάρχη κι έχουν εισπράξει άρνηση.

Και για τις δυο περιπτώσεις ο Νίκος Φλαούνας καταλήγει συβιλλικά με την εξής φράση, που σε εμάς τους Κορινθίους θα προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση .." Ο Θεός να τους δώσει Λαμπρή Παπαφώτιση!"