4 Ιαν 2011

Γ. Δέδες: Συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης


Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες, τη Δευτέρα 3/1/2011, ξεκίνησε ένα κύκλο συνεργασιών με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών της Περιφερειακής....
Αυτοδιοίκησης προκειμένου να εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες, ώστε να αντιμετωπιστούν τα  προβλήματα του νέου θεσμού και να μην υπάρξουν κενά στην εξυπηρέτηση των πολιτών.
    
Επίσης, επισκέφθηκε το Τμήμα Προστασίας του Πολίτη και συναντήθηκε με τον προϊστάμενο του τμήματος κ. Κ. Αλεξόπουλο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι έκαναν μια πολύπλευρη ενημέρωση στον Αντιπεριφερειάρχη για τη λειτουργία του τμήματος.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Λυσίππειο Πνευματικό Κέντρο, τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού και συναντήθηκε με το διευθυντή κ. Α.Παναγόπουλο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τη λειτουργία της διεύθυνσης αναδεικνύοντας την πολύ σημαντική δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Δέδες ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των επισκέψεών του στις υπηρεσίες, επισκεπτόμενος το γυμναστήριο της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Θα συνεχίσει τις επισκέψεις του και στις άλλες υπηρεσίες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης τις επόμενες μέρες. Τον κ. Δέδε συνόδευε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Α.Παπαφωτίου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας πήρε μέρος σε σύσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, εξετάζοντας θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.