9 Σεπ 2010

Ο Αδωνις Γεωργιάδης υποψήφιος του ΛΑΟΣ για την περιφέρεια Αττικής

Την υποψηφιότητα του Αδωνι Γεωργιάδη για την περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης.


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έθεσε τον πήχη στον Αδωνι Γεωργιάδη στο 14%, ποσοστό που είχε φέρει ο ίδιος ως υποψήφιος δήμαρχος.

Ο κ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε επίσης την υποψηφιότητα του βουλευτή Θανάση Πλεύρη, ως αντιπεριφερειάρχη Αθηνών και την υποψηφιότητα του βουλευτή Λάρισας Αστέριου Ροντούλη ως περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Επίσης, ανακοίνωσε τη στήριξη για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας του ανεξάρτητου υποψηφίου Νίκου Παπανδρέου, στα Επτάνησα του πρώην βουλευτή της ΝΔ Σπ.Σπύρου, στο Νότιο Αιγαίου του πρώην νομάρχη Μπάμπη Κόκκινου και στην περιφέρεια Ηπείρου την υποψηφιότητα του νυν νομάρχη Ιωαννίνων Αλ. Καχριμάνη.

Για το δήμο Αθηναίων και το ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη, ο ΛΑΟΣ θα προτείνει πέντε στελέχη του κόμματος. Τον Δημήτρη Κωνσταντάρα, τον Γιώργο Μαργέτη, τον Απόστολο Μπαμίχα, τον Θεόδωρο Ρουμπάνη και τη Βάσω Τσιαντιέρη.
Για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, την επόμενη Τρίτη, όπου το κόμμα θα ανακοινώσει και άλλες υποψηφιότητες.

Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε στο βήμα το βουλευτή Μάκη Βορίδη, λέγοντας ότι όσοι θέλουν να διεμβολίσουν το κόμμα τούς λέω ότι «ο Μάκης Βορίδης έχει την πλήρη υποστήριξη μου και να περιμένετε ότι θα είναι πιο μπροστά από μπροστά».

Newsroom ΔΟΛ