31 Δεκ 2010

Η ομάδα νεανίδων του Α.Σ.Π. Κόρινθος κατέκτησε την τρίτη θέση στο FINAL FOUR πελοποννήσου

H  ομάδα της Κορίνθου  παρά το εχθρικό κλίμα που υπήρχε  από τον κόσμο & την Πατρινή διαιτησία κατάφερε να  κατακτήσει εύκολα την Τρίτη θέση στο finel four  ΝΕΑΝΙΔΩΝ  .
Στο πρώτο αγώνα της Τετάρτης με την ΟΛΥΜΔΙΑΔΑ , κερδίσαμε το πρώτο σετ 25 -15 ,το δεύτερο σετ το χάσαμε  25 -18  . Ξεκινώντας το τρίτο σετ ...
και ενώ το σκόρ ήταν 3-2 άρχισε το άθλιο έργο της διαιτησίας,  με κίτρινες κάρτες προς τον προπονητή Άρη Ανδρεόπουλο  για διαμαρτυρία στον απαράδεκτο δεύτερο διαιτητή,  ενώ το σκορ 13-12   τραυματίστηκε   η κεντρική Σπυριδούλα Σκλήρη που έπαιζε με πυρετό και αντικαταστάθηκε  από την ακραία Εφη Γαϊτάνου ,στο κομβικό σημείο του αγώνα ενώ το σκόρ  ήταν 22 -21 η διαιτησία ολοκλήρωσε το έργο της βγάζοντας κόκκινη κάρτα  στον προπονητή οδηγώντας τον στις κερκίδες, παρ’όλα  αυτά οι αθλήτριες της Α.Σ.Π.ΚΟΡΙΝΘΟΣ  δεν το έβαλαν κάτω ισοφάρισαν 24 -24 και έχασαν το σετ 27 -25 . Το τέταρτο σετ χάθηκε 25 – 19  με τα απαράδεκτα σφυρίγματα και με πεσμένη ψυχολογία . Αγωνίστηκαν  ως ακραίες η Σαμπρίνα Τούλα και η Λήδα Μπεκιάρη ,διαγώνιος  η Εφη Κοτούλα , κεντρικές  οι Σπυριδούλα Σκλήρη (αλλαγή )η Έφη Γαϊτάνου  και Χριστίνα Τομαρά , πασαδόρος η Μαρία Βλάχου (αλλαγή ) η Τζέμα Στέφη , λίμπερο η Αναστασία Βατουσιάδου. Στό τέλος του αγώνα ο πρώτος διαιτητής Κος Γκόλφης σε συζήτηση που είχαμε στο μπάρ του σταδίου παραδέχθηκε ότι μας αδίκησε  σε 6 -7 φάσεις, αλλά δεν ευθύνεται αυτός αλλά ο δεύτερος. ’Έλεος κύριοι με τα μπλέ δεν διοργανώνονται FINAL FΟUR με διαιτητές από την ίδια πόλη που τα παιδιά τους παίζουν στις  ομάδες που συμμετέχουν.

Στον μικρό τελικό που έγινε την Πέμπτη κερδίσαμε την Α.Σ.Π.Απολλωνιάς Πατρών με 3-1 σετ ( 1ο σετ 20 -25  , 2ο σετ 25 -15 , 3ο σετ 25 – 18 ,4ο σέτ 25 – 22 ) δείχνοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μία σταθερότητα στην επίθεση και στα σέρβις,  επέτρεψε στην  Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ  να κρατήσει  μία διαφορά ασφαλείας σχεδόν στα τρία σετ. Αγωνίστηκαν  ακραίες  οι Σαμπρίνα Τούλα και Λήδα Μπεκιάρη , διαγώνιος Εφή  Γαϊτάνου  , κεντρικές οι Χριστίνα Τομαρά και Εφη Κοτούλα , πάσαδόρος η Μαρία Βλάχου , λίμπερο  Αναστασία Βατουσιάδου.