31 Δεκ 2010

Αιφνίδιος έλεγχος σε ταβέρνα της Κορίνθου για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου!


Όλα τα παράδοξα εδώ! 

Κι ενώ ο νόμος για την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος έχει τεθεί σε ισχύ απο αρχές Σεπτεμβρίου ,ουδείς σε τούτην τη χώρα μέχρι τώρα δεν το εφαρμόζει και κατ' επέκταση ουδείς δεν ελέγχει κι ελέγχεται!
Τα μαγαζιά και οι καφετέρειες λειτουργούν
κανονικά στην χώρα του "τεκέ" και οι πελάτες απολαμβάνουν τον καφέ τους καπνίζοντας τον "ζεβντά" τους! Η οικονομική κρίση μας έδωσε το ακλόνητο άλλοθι να δοθεί σιωπηλή ανοχή στο πάθος μας ,λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που παρουσιασθηκαν προσφάτως απο το σοκ που υποστήκαμε ως λαός υποταγμένος στις επιλογές της τρόικας.
Και ξαφνικά,προπαραμονές της Πρωτοχρονιάς ,σε κοσμική ταβέρνα της Κορίνθου,ώρα 11.00μμ,μπήκαν οι ελεγκτές!!
Σκηνές τρέλλας εξελίχθηκαν στο μαγαζί ,που προσφάτως είδε άσπρη μέρα και πελάτη μέσα στις γιορτές..Τα τασάκια κρυβόντουσαν κάτω απο τα τραπέζια ,κάτω απο τις τσάντες των κυριών και το αφεντικό απέκτησε το χρώμα του κίτρου!
Οι ελεγκτές πλησίαζαν τους πελάτες, το ερωτηματολόγιο άγνωστο για την ώρα και κατόπιν αποχώρησαν!
Και ερωτώ: 30 Δεκεμβρίου θυμηθήκατε να βγείτε σεργιάνι για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου; Ελάτε απο Τρίτη,κύριοι ! Να δείτε αν οι μύγες που βαράνε οι καταστηματάρχες καπνίζουν!Τι ελέγχετε δηλαδή; Δεν  χωρούν τα κρατητήρια,είναι  πολλοί οι παράβατες!
Έχουμε να δούμε πολλά αυτό το χειμώνα!