29 Δεκ 2010

Ορκίστηκε και ο Βαγγέλης Ανδριανάκος ..Οι Νεμεάτες καλούνται να κερδίσουν το στοίχημα που οι ίδιοι έθεσαν!


Χθες  αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου της Νεμέας πραγματοποιήθηκε η τελετή της ορκωμοσίας του κ. Ευάγγελου Ανδριανάκουκαι του νέου δημοτικού συμβουλίου .


Και αυτήν την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, ενώ ήταν παρόντες
ο αν. υπουργός Άμυνας Π. Μπεγλίτης, οι βουλευτές Α. Μανωλάκης και Κ. Φαρμάκη, ο Περιφερειάρχης Π. Τατούλης, ο Νομάρχης Ν. Ταγαράς, ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Δέδες, ο απερχόμενος Δήμαρχος Κ. Καλατζής, ο Δήμαρχος Κορινθίων, ο Δήμαρχος Στυμφαλίας Κ. Λέγγας, ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας Α. Παπακυριάκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Β. Νανόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Ι. Ροντζώκος και πολύς κόσμος.

Ο δήμος Νεμέας ,που δημιουργήθηκε κατόπιν μεγάλου αγώνα των απανταχού Νεμεατών και διακεκριμένων φίλων της περιοχής ,καλείται να ανταποκριθεί στο στοίχημα που ο ίδιοι οι κάτοικοι έθεσαν..Να σταθεί επάξια στις απαιτήσεις του νέου θεσμού και να προχωρήσει.
Πρώτο μέλημα του νέου δημάρχου Βαγγέλη Ανδριανάκου, είναι η στελέχωση των υπηρεσιών και η σωστή οργάνωση του δήμου ..
Το αισιόδοξο είναι πως ο νέος δήμαρχος έχει εμπειρία αυτοδιοικητική ,έχει όρεξη και διάθεση να ασχοληθεί με τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής..Ζητά την συνδρομή όλων των φορέων ,την εγρήγορση των πολιτών και καλεί  την αντιπολίτευση να παραμερίσει τις πρόσκαιρες διαφορές και να συνεργαστεί μαζί με την δημοτική αρχή ,αυτήν την κρίσιμη τετραετία.