29 Δεκ 2010

Σύμβουλος του Σαμαρά αποκαλεί “ντιντήδες” στελέχη της ΝΔ!


Σάλος έχει ξεσπάσει στη ΝΔ από άρθρο συμβούλου του Α. Σαμαρά, που αποκαλεί “ντιντήδες” στελέχη του κόμματος, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι “με αδερφίστικα κόλπα” δεν κάνεις πολιτική!

Στελέχη του κόμματος, σφόδρα ενοχλημένα από τα όσα γράφει (στο Antinews.gr) ο Φαήλος Κρανιδιώτης, δεν κρύβουν τη....

δυσαρέσκειά τους και διαμηνύουν ότι  ο μυστικοσύμβουλος του Προέδρου πρέπει να αποδοκιμαστεί και να εκδιωχθεί.

Ο Φ. Κρανιδιώτης, ανήκει στην ομάδα του “Δικτύου 21”- όπως και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης. Ομάδα που διαδραματίζει ρόλο στα τεκταινόμενα της Ρηγίλλης και προσπαθεί να επηρεάζει τον Α. Σαμαρά σε κρίσιμες αποφάσεις.

“Οι καιροί που ήδη ήρθαν, η Πατρίδα, απαιτούν ιδεολογικούς μαχητές κι όχι ντιντήδες, απαιτούν σημαιοφόρους κι όχι κομψευόμενους διαδρομιστές”, λέει στο άρθρο του ο Κρανιδιώτης και λίγο πιο κάτω συμπληρώνει: “Λίγο γκλαμουριά, πολύς βερμπαλισμός αλλά, αδέρφια, άμα δεν υπάρχει ιδεολογική ραχοκοκκαλιά, μόνο με «αδερφίστικα» κόλπα, δεν κάνεις πολιτική. Ούτε κόμμα, ούτε χώρα πάει έτσι μπροστά.”

Στη συνέχεια, δεν διστάζει να μιλήσει για “κρετίνους” και για την χρησιμότητα που μπορεί να έχουν οι... κλωτσιές : “Έλεγε ο ιδιοφυής Πιτιγκρίλι «κατανοώ το φιλί στον λεπρό αλλά αρνούμαι την χειραψία μ’ έναν κρετίνο». Θα συμπλήρωνα ότι σε μερικές περιπτώσεις αντί για χειραψία είναι χρήσιμες μερικές κλωτσιές. Με την καλή έννοια.
Έλεγε όμως και κάτι άλλο αυτός ο αναρχικός, που πέρασε μετά από τον φασισμό για να καταλήξει πιστός καθολικός. Έλεγε ότι «ο άνθρωπος γεννιέται εμπρηστής και πεθαίνει πυροσβέστης». Τώρα, λοιπόν, χρειαζόμαστε μερικούς «εμπρηστές» για να κάψουμε τα ξερά και τα ζιζάνια, ώστε να μπορούμε να οργώσουμε, να σπείρουμε και να θερίσουμε το υγιές μέλλον.”
Και κλείνει, με νέα αναφορά στους “ντιντήδες”: “Πάντως σίγουρα δεν χρειαζόμαστε αποϊδεολογικοποιημένους ντιντήδες. Γενικά μιλάω…”

ΠΗΓΗ: newpost.gr