30 Δεκ 2010

Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου -Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου ο Τάσος Αποστολόπουλος



Σήμερα πραγματοποιείται στην Τρίπολη η παράδοση και η παραλαβή της Περιφέρειας Πελοποννήσου από το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Φώτη Χατζημιχάλη στο, Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδος-Ιονίου κ. Τάσο Αποστολόπουλο.Η παράδοση και η παραλαβή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων....
από το Γενικό Γραμματέα της εκεί Περιφέρειας κ. Κώστα Γεωργαλίδη στον κ. Τάσο Αποστολόπουλο, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα,3 Ιανουαρίου 2010.
Το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά τον Οργανισμό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδος-Ιονίου, έχει υπογραφεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια και εφαρμόζεται με την έναρξη του νέου έτους.
Επίσης, την πρώτη εργάσιμη του νέου έτους θα υπογραφεί από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδος-Ιονίου η διαπιστωτική πράξη για τους υπαλλήλους που θα παραμείνουν στην αποκεντρωμένη διοίκηση και θα τοποθετηθούν και οι τρεις Γενικοί Διευθυντές.
Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδος-Ιονίου μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα επισκεφθεί τους πρώτους αιρετούς Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και Ιονίων Νήσων κ. Σπύρο Σπύρου προκειμένου από κοινού να συνεργαστούν ώστε να καθορίσουν και να χαράξουν την στρατηγική για την μεταβατική περίοδο των έξι μηνών μέχρι να μεταφερθούν συγκεκριμένες υπηρεσίες και το ΔΕΠΙΝ στους αιρετούς Περιφερειάρχες και στο αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο.