16 Δεκ 2010

Πτώμα 30χρονης βρέθηκε στο Χιλιομόδι-Σήμερα οι ανακοινώσεις απο την αστυνομία

Προσθήκη λεζάντας



Οι άνδρες της Ασφάλειας Κορίνθου ανακάλυψαν προχθές το απόγευμα ,το πτώμα τριαντάχρονης κοπέλας σε ερημική δασική έκταση του Χιλιομοδίου Κορινθίας. 
Εκεί τους οδήγησε ο ένας εκ των δύο δραστών ,χωρίς όμως να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τον τρόπο αλλά και για τα αίτια της δολοφονίας της τριαντάχρονης, το πτώμα της οποίας βρέθηκε πυροβολημένο και σε προχωρημένη σήψη....
αφού  η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί από τις 22 Σεπτεμβρίου 2010.Μάλιστα για το την εξαφάνιση της κοπέλας είχε ασχοληθεί και η γνωστή τηλεοπτική εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη Το πτώμα ήταν πεταμένο σε απόμερη έκταση του Χιλιομοδίου σκεπασμένο με ένα σεντόνι και από πάνω καλυμμένο με κλαριά ελιάς.
Και οι δύο δράστες προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου και είναι ηλικίας 45 περίπου ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι μέχρι τώρα καταθέσεις τους είναι αλληλοσυγκρουόμενες..
Οι  δύο δράστες φέρονται να ισχυρίζονται ότι συμφώνησαν να πάρουν την γυναίκα από κάποιον αθίγγανο με αντίτιμο 50 ευρώ που αντιστοιχούσε πιθανότατα για ερωτική συνεύρεση. Από εκεί και πέρα δεν αναφέρουν με σαφήνεια τι μεσολάβησε και ο ένας από τους δύο πυροβόλησε και σκότωσε την 30χρονη.
Αναμένονται ανακοινώσεις σήμερα απο τον Αστυνομικό Δ/ντη Κορινθίας