20 Νοε 2010

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε Φερέιρα μέχρι το 2012


Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί ο 64χρονος Πορτογάλος προπονητής με τον Νικόλα Πατέρα. Ο Φερέιρα διαδέχεται στον πάγκο των “πρασίνων” το Νίκο Νιόπλια με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012....


"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Ξεκινάει μια πολύ καλή συνεργασία για μένα." δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού στο Κολωνάκι. “Ελπίζω να δούμε ένα καλό παιχνίδι απόψε κι αφού θα έχω μια καλύτερη εικόνα της ομάδας θα τα πούμε και στο γήπεδο" συμπλήρωσε ο Φερέιρα που θα δει το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο τον αγώνα με τον Ηρακλή. "Πρόκειται για μια δοκιμασμένη λύση. Είναι πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις από τον κ. Φερέιρα. Θα πούμε περισσότερα στο γήπεδο" είπε από την πλευρά του ο κ.Πατέρας.

Την Τετάρτη κατά της Μπαρτσελόνα θα κάνει πρεμιέρα στον πάγκο των “πρασίνων”. Ο Φερέιρα είναι ο 17ος προπονητής που θα δουλέψει μετά το 2000 στον Παναθηναϊκό και ο δεύτερος Πορτογάλος μετά την (προ 3ετίας) θητεία του Πεσέιρο.

Για την πρόσληψη του Πορτογάλου προπονητή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέϊρα ο οποίος αναλαμβάνει απο αύριο τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1,5 έτους”.