6 Σεπ 2010

ΠΟΙΟΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΑΤΟΥΛΗ


Ποιοι θα στοιχηθούν πίσω απο τον Τατούλη; Η επιλογή σίγουρα θα είναι δύσκολη και θέλει μελέτη ,μετά την δυναμική που προσέδωσε η  υποψηφιότητα  του Νίκου Ταγαρά στον συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου στην Κορινθία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης θα προέρχεται απο το ΠΑΣΟΚ κι εκεί ακούγεται το όνομα του Γιώργου Δέδε ,ο οποίος βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην αναμονή μέχρι να δοθεί η επίσημη στήριξη του κυβερνόντος κόμματος στον υποψήφιο Περιφερειάρχη.

Εαν όμως δεν συμβεί αυτό κι ο κύριος Τατούλης μπορεί ελεύθερα να επιλέξει τον αντιπεριφερειάρχη του στην Κορινθία (πράγμα δύσκολο) τότε πιθανότητες πολλές έχει ο κύριος Απόστολος Παπαφωτίου ,ο οποίος ήδη έχει αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου.
Στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη θεωρείται βέβαιο πως θα βρεθεί  ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο Θανάσης Πισιμίσης .Πιθανή και η συμμετοχή του Άγγελου Παπαγγελόπουλου στο ψηφοδέλτιο ,αφού δύσκολα μπορεί να αποφασίσει ανεξάρτητη κάθοδο στα δημοτικά της Σικυώνας και να καταρτίσει αντάρτικο ψηφοδέλτιο .