21 Φεβ 2021

Έχασε την μάχη για τη ζωή ο δικηγόρος Αντρέας Μητραβέλας



 Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΜΕΑΣ αποχαιρετά τον σύντροφο και συναγωνιστή Αντρέα Μητραβέλα που έφυγε  σήμερα το πρωί μετά από πολύμηνη μάχη για να παραμείνει στη ζωή. "Ο Αντρέας ήταν και θα είναι πάντα στην ψυχή και το μυαλό μας σαν ένας από τους πρωτεργάτες της αριστεράς στη  Νεμέα σε εποχές δύσκολες για τη Δημοκρατία και την  χώρα. Οι αγώνες του αποτέλεσαν και θα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για εμάς τους νεότερους. Η πίστη του στα ιδανικά της αριστεράς μάς εμπνέει να συνεχίσουμε τους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο για τον  λαό. Σύντροφε Αντρέα, καλούς αγώνες εκεί που πας." Καταλήγει η ανακοίνωση. 

Γιώργος Ψυχογιός: 

Αντίο Ανδρέα, αγαπημένε συνάδελφε, σύντροφε και φίλε. Έδωσες τη μάχη μέχρι τέλους, όπως έκανες και σε όλα στη ζωή σου. Αφήνεις πίσω σου ένα πολύ μεγάλο κενό, αλλά και μια τεράστια παρακαταθήκη ήθους, αξιοπρέπειας και αγώνων για τον κλάδο και την περιοχή σου τη Νεμέα, αλλά και για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία για όλους. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς σου ανθρώπους και θα σε έχουμε πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας. Αντίο.

Γιώργος Τσόγκας:

Εφυγε σήμερα  βιαστικά ο Ανδρέας, ο πρόωρος χαμός του μας γέμισε λύπη. Συνεπής στην πολιτική του έκφραση μέσα από τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς, άξιος μαχητής της μαχόμενης δικηγορίας, τίμησε την κοινωνία μας στο σύντομο διάβα του.
Δεν θα σε ξεχάσουμε φίλε, συνάδελφε, σύντροφε!