28 Ιουλ 2021

Φιλιππίδης: Μεταφέρεται από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Τρίπολης

 


Στις φυλακές Τρίπολης μεταφέρεται από τη ΓΑΔΑ ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος απολογήθηκε χθες κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά..

από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του εις βάρος του. Στις φυλακές της Τρίπολης κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε τα θέατρα στα οποία εργαζόταν για να προβεί, όπως καταγγέλλεται, σε ασελγείς πράξεις.

Τσαρούχας: Δεν έχουν ανοίξει όλα τα στόματα

Ο Πασχάλης Τσαρούχας τόνισε πως από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι τον Σεπτέμβρη θα κλείσουν άλλες δύο υποθέσεις, ωστόσο δεν έχουν ανοίξει όλα τα στόματα.

"Δεν υπάρχει τέλος και αρχή. Εμείς σαν Πειθαρχικό λειτουργήσαμε με βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Η υπόθεση του Φιλιππίδη τελείωσε πριν ενάμισι μήνα όπου αποφασίσαμε την παραπομπή του για οριστική διαγραφή από την Γενική Συνέλευση", είπε και πρόσθεσε:

"Αυτή τη στιγμή στο Σωματείο δεν υπάρχουν άλλες καταγγελίες. Την αρχή του Σεπτέμβρη κλείνουν άλλες δύο υποθέσεις. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν έχουν ανοίξει τα στόματα. Είναι συντριπτικός ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πράγματα τα οποία τα κρατάνε κρυφά, επειδή υπάρχει φόβος".