27 Μαΐ 2021

Όλοι παρόντες και πάλι...εκτός του Π. Νίκα!

 

Ένα καινούριο, σύγχρονο ασθενοφόρο παρέδωσε χθες ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας στο Κέντρο Υγείας Πύλου, στη μνήμη του Μεσσήνιου γιατρού της Βουλής Γιάννη Μητρόπουλου, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον κορονοϊό. Τα κλειδιά του..

ασθενοφόρου παραδόθηκαν στον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, κΓιάννη Καρβέλη, σε μια λιτή τελετή, στον προαύλιο χώρο της Βουλής, παρουσία της οικογένειας του εκλιπόντος, του Μεσσήνιου πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, Μεσσήνιων βουλευτών, των αντιπροέδρων της Βουλής, του προέδρου των Υπαλλήλων της Βουλής, φίλων και συναδέλφων του εκλιπόντος και ιδιαιτέρως αγαπητού γιατρού. Η απόφαση της δωρεάς ελήφθη ομόφωνα από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, μετά από πρόταση του κ. Τασούλα.

Η απουσία του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα είναι και εδώ εμφανής. Και παρά την έντονη διαμαρτυρία του στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Καλαμάτα  αλλά και τα όσα δήλωσε κατά του υπουργού Υγείας , φαίνεται πως δεν ελήφθησαν σοβαρά, αφού εκεί ήταν όλοι παρόντες. 

Ο πρόεδρος της Βουλής, ο πρώην πρωθυπουργός, ο υπουργός Υγείας , ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ.ο.

Το ερώτημα είναι κρίσιμο:Τον έθεσαν "εκτός"; Δηλ. δεν το προσκάλεσαν για δεύτερη φορά; 

ή 

Δεν πήγε  παρά την παρουσία του προέδρου της Βουλής ;

Κάποιος να μας απαντήσει..


(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ messinia press.gr)