12 Απρ 2021

Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος: Όταν τα φιλετίνια πανάρονται με δημητριακά, τα σουτζουκάκια θυμίζουν την γιαγιά σας και μπορούν με ένα τηλεφώνημα να έλθουν στην πόρτα σας



Διαμορφώνουμε το μενού της εβδομάδας που ξεκινά με τα καλύτερα προϊόντα και τις πιο απίθανες γεύσεις. Και ειλικρινά, δεν ξέρω εάν έχει δοκιμάσει τα καταπληκτικά φιλετίνια κοτόπουλου Ναυπάκτου, παναρισμένα με δημητριακά!!
Όποιοι τα δοκίμασαν ξετρελάθηκαν για τη νοστιμιά τους και την τόσο τραγανή γεύση τους!
Αλλά και εάν προγραμματίζετε.. στο μενού της εβδομάδας να μοσχομυρίσει ο τόπος τότε προτιμήστε τα περίφημα σουτζουκάκια κοτόπουλου που έχει χαρακτηριστεί από τους fan ο βασιλιάς της γεύσης!



Δοκιμάστε τα και δεν θα τα αποχωριστείτε ποτέ! Όλα γίνονται με αγάπη και μεράκι γι αυτό και ο κιμάς στα Κοτόπουλα Ναυπάκτου είναι "μαμαδίστικος"!!
Κι επειδή όταν λέμε ποιότητα αναφερόμαστε στην τροφή των πουλερικών, και στο καταπληκτικό κίτρινο χρώμα τους που οφείλεται μόνον στο βιολογικό καλαμπόκι!
Βέβαια υπάρχουν και εκείνα τα κοτόπουλα ειδικής εκτροφής , ελευθέρας βοσκής που θυμίζουν εκείνες τις εποχές που όλα ήταν νόστιμα και αθώα!



Μόνο στα καταστήματα Κοτόπουλα Ναυπάκτου  Κοντοχρήστος μπορείτε να ζήσετε αυτές τις γευστικές εμπειρίες !
Τώρα με ένα τηλεφώνημα στα 2741026993 & 2741076011   και όλες οι παραγγελίες σας έρχονται την ώρα που εσείς επιθυμείτε στο σπίτι σας. 
Τα Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος θα τα βρείτε σε δύο καταστήματα στην Κόρινθο, Αδειμάντου 47 και Κύπρου και Περιάνδρου γωνία