28 Δεκ 2020

Ενα μενταγιόν-σφραγίδα από τη limited collection της Nadia Bele αφιερωμένο στους ακροατές του JUST Radio 964!



Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Just Radio 96.4 ετοιμάζει ένα ξεχωριστό εορταστικό πρωινό τρίωρο, με την  Τζένη Σουκαρά  και τον  Αντώνη Σουκαρά από τις 09:00 έως τις 12:00. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις για τους ακροατές του Just, ενώ δεν λείψει και ένας ακόμα μεγάλος διαγωνισμός, αυτή τη φορά από τη γνωστή κοσμηματοποιό Nadia Bele!

Oπως η ίδια αναφέρει “Λένε πως η ψυχή του ανθρώπου ζυγίζει 21 γραμμάρια. Για την κοσμηματοποιό Nadia Bele (εικαστικό κόσμημα), η ψυχή μας θα είναι το «πολύτιμο αποτύπωμα μας» στη ζωή. Η προσωπική μας «σφραγίδα»που αφήνουμε στο πέρασμα μας από αυτό τον κόσμο”.

Φέτος, η έμπνευση της, για το γούρι του 2021 συνοδεύεται από την ευχή να αφήσει η σφραγίδα μας όσο πιο δυνατό, ξεκάθαρο και θετικό αποτύπωμα στον κόσμο μας!Το γούρι by Nadia abele (εικαστικό κόσμημα) για την καινούργια χρόνια, είναι μενταγιόν-σφραγίδα ‘21, ζυγίζει 21gr (μαζί με την αλυσίδα του), έχει ύψος 21mm και χρειάζεσαι 21 sec για να αποτυπώσεις την πολύτιμη σφραγίδα σου με το βουλοκέρι που τη συνοδεύει.

Γι’αυτή την Πρωτοχρονιά η Nadia Bele χαρίζει ένα γούρι από τη limited collection, με όλη της την αγάπη σε μία/έναν τυχερή/ρό ακροάτρια/τή του Just Radio 96.4.



Οροι συμμετοχής


Λίγα λόγια για την ταλαντούχα εμπνευσμένη κοσμηματοποιό

Η κοσμηματοποιός NadiaBele έφτιαξε το πρώτο της κόσμημα, όταν ήταν τεσσάρων ετών. Σπούδασε αργυροχρυσοχοΐα, γλυπτική & σκηνογραφία και παράλληλα με τις σπουδές της, το 1997, άνοιξε το πρώτο της εργαστήριο. Από τότε έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια, κι ακόμη κάθεται στον πάγκο της με την ίδια χαρά & την ίδια δημιουργική επιθυμία που είχε την πρώτη μέρα.                              Πιστεύει πως η αγάπη κάνει θαύματα κι εξακολουθεί να επιμένει πως “ό,τι κάνεις με αγάπη, πετυχαίνει, κι η αγάπη πολλαπλασιάζεται κι επιστρέφει σε ‘σένα”!     
Είναι γνήσια καλλιτέχνις κι όταν τη γνωρίσεις διακρίνεις αμέσως την πολυσχιδή προσωπικότητά της. Ζει & κινείται στο κέντρο της Αθήνας, ξενυχτάει, παρακολουθεί παραστάσεις, ακούει μουσική από το “κασετόφωνο”, δεν έχει τηλεόραση, αγαπάει το διάβασμα, το σινεμά και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με κάθε ευκαιρία. Εμπνέεται πολύ από τον έρωτα και από τα ταξίδια. Γίνεται ένα με τη φύση, το περιβάλλον, τους ανθρώπους, τη μουσική, το φαγητό, την κουλτούρα, τον πολιτισμό του κάθε τόπου κι αυτά αποτελούν πηγή έμπνευσης για τα έργα της, τα οποία διατηρούν τη vintage αισθητική της,  με την ισορροπία του κλασικού και τη φρεσκάδα του μοντέρνου. Ένα “ πάντρεμα” πολυτέλειας και σύγχρονης αρμονίας με φινέτσα και πολύτιμη διαχρονικότητα. 
Στο πελατολόγιό της βραβευμένης κοσμηματοποιού περιλαμβάνονται, πριγκίπισσες, καλλιτέχνιδες, φημισμένες τραγουδίστριες κι ηθοποιοί, επιτυχημένες επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, αλλά και «τα κορίτσια της διπλανής πόρτας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, καθώς φροντίζει τα έργα της να είναι προσιτά σε όποιον θέλει να τα αποκτήσει.                                                Η limited συλλογή “Royal Collection by NadiaBele” που δημιούργησε για τις φετινές γιορτές, είναι εμπνευσμένη από άλλες εποχές. Πριγκιπικά κοσμήματα, με κινηματογραφική αίσθηση. Σαν να ‘θέλει φορώντας τα να μας μεταφέρει στον ιδανικό της κόσμο που  αξία έχει μόνο η ομορφιά, ο έρωτας, οι χαρούμενες στιγμές κι οι πολυτελείς απολαύσεις!  




* Η Τζένη Σουκαρά και το Jenny's World ευχαριστεί θερμά τη ΝadiaBele..