28 Δεκ 2020

Απόψε το σπουδαιότερο θέμα των τελευταίων 15 μηνών στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης



 Με ανάρτησή του ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευστρωτίνης Βλάσης Τσιώτος καλέι τους δημότες να παρακολουθήσουν την αποψινή συζήτηση για να ενημερωθούν για την ενεργειακή αναβάθμιση του δήμου.Η...

Δημοτική Αρχή σεβόμενη τις προεκλογικές δεσμεύσεις τόσο της ίδιας, όσο και της πλειοψηφίας των υπολοίπων δημοτικών συνδυασμών, για αλλαγή του ενεργοβόρου και παλαιωμένου δημοτικού οδοφωτισμού, επιθυμεί να εξετάσει την περίπτωση σύναψης δανείου για τον σκοπό αυτό με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Το θέμα λοιπόν του αποψινού Δημοτικού Συμβουλίου είναι η επίσημη ερώτηση προς το Ταμείο για το αν ο Δήμος μας έχει την δυνατότητα σύναψης δανείου για την αλλαγή του δημοτικού οδοφωτισμού.

Μετά την απάντηση του Ταμείου το Δημοτικό Συμβούλιο θα εξετάσει σε βάθος το ζήτημα, καθώς και τις υπάρχουσες χρηματοδοτικές επιλογές και θα πάρει τις ενδεδειγμένες για το συμφέρον του Δήμου μας αποφάσεις.  

Καλούμε όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν την συζήτηση του σπουδαιότερου δημοτικού θέματος των 15 μηνών της νέας δημοτικής θητείας, από την ιστοσελίδα του Δήμου απόψε στις 20.00.