18 Δεκ 2020

Επικοινωνία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την ΔΕΔΑ - Στο προσκήνιο και πάλι τα 20 εκατ. που θα διαθέσει η Περιφέρεια ενώ ακόμα ΔΕΝ τα έχει..


Κλιμάκιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου επισκέφθηκε χθες Τετάρτη ,
στην Αθήνα, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΑ Μάριο Τσάκα, ενώ συνομιλία είχε μαζί του τηλεφωνικά και ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Το κλιμάκιο που συναντήθηκε..

με το στέλεχος της ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου), αποτελούσαν ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο προϊστάμενος της ΕΥΔΕΠ Πελοποννήσου Αντώνης Ψαράκης και ο τεχνικός σύμβουλος της Περιφέρειας Γιώργος Παυλάκης.

Στο πλαίσιο της χθεσινής επικοινωνίας,αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας,  ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ ενημερώθηκε ότι η Περιφέρεια θα διαθέσει προς την Επιχείρηση πίστωση 20.000.000 ευρώ, μέσω της αναθεώρησης του ΕΣΠΑ, για την ανάπτυξη δικτύων φυσικού αερίου στις 6 μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας.

* Σημείωση: Aυτά τα 20 εκατ. ευρώ που δηλώνει η Περιφέρεια πως θα διαθέσει ή πως ΔΕΝ θα διαθέσει στην περίπτωση της σύνδεσης κάποιων πόλεων μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας , η Περιφέρεια ΔΕΝ τα έχει. Δεν έχει ακόμα αναθεωρηθεί το ΕΣΠΑ ...