5 Δεκ 2020

2 μαρμάρινα παγκάκια στην Π.Ε. Κορινθίας αξίας 7.440 ευρώ ενώ "ετοιμάζεται νέο Διοικητήριο"!

 


Τοποθέτηση δύο μαρμάρινων παγκακιών στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας αξίας 7.440 ευρώ !!!Αυτό έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Πετρίτσης. Και συνεχίζει: Απορία:Αφού ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο..

Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας έχουν δεσμευθεί δημόσια πολλές φορές ότι μέσα στο 2020 θα έχουν τελειώσει τις σχετικές μελέτες και μέσα στο Α’ εξάμηνο του 2021 θα έχει δημοπρατηθεί το νέο Διοικητήριο στην θέση Ποσειδωνία τι τις θέλουν αυτές τις σπατάλες ? 

Δεν αρκούσαν άραγε δύο ή τρία ξύλινα ή και απλώς να επισκευαστούν τα ήδη υπάρχοντα ?

Υ.Γ Επίσης κάποια στιγμή η διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πρέπει να κατανοήσει ότι έχουμε φύγει εδώ και μια δεκαετία από την περίοδο των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και ότι οι κανόνες για τους διαγωνισμούς θα πρέπει να είναι ίδιοι για όλες τις Περ. Ενότητες .Δεν μπορεί π.χ Η Αργολίδα , ( όπως διαπιστώσαμε σήμερα στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ) να προχωρά σε κανονικούς διαγωνισμούς μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες ( ΖΟΡΜΠΑ ) ( με ότι συνεπάγεται αυτό , δηλαδή διαγωνισμοί που έχουν σημαντικές εκπτώσεις ) και η Κορινθία για το ίδιο ακριβώς αντικείμενο εργασιών να δημοπρατεί μονίμως σχεδόν εδώ και 12 μήνες τα έργα αυτά με το Αρθρο 32 του Ν4412/16 ( Προσφυγή στη διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση ) και με ότι συνεπάγεται αυτό δηλαδή πολύ μικρές εκπτώσεις .


υ.γ. δικό μας : Mήπως "έκατσε" η υπόθεση του Διοικητηρίου , γι αυτό και τα παγκάκια;