12 Νοε 2020

Βόμβα: O Π. Νίκας κλείνει την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. και ανοίγει άλλη αναπτυξιακή!!!


Με μια δήλωση που ενδεχομένως δικαιολογεί την στάση και την συμπεριφορά του όσο αφορά τις προθέσεις του εδώ και αρκετό διάστημα, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας ,χθες, παραμονή της σημαντικής συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. , φέρνει..

στο τραπέζι της συζήτησης τετελεσμένα γεγονότα .Δηλώνει πως θα κλείσει την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ και θα ιδρύσει νέα αναπτυξιακή εταιρεία. Το ερώτημα που βεβαίως δημιουργείται είναι εάν σε αυτή τη νέα αναπτυξιακή θα βρίσκεται μόνη της Περιφέρεια χωρίς την ΠΕΔ (τους δημάρχους δηλαδή) με ό,τι και αν αυτό πρακτικά και πολιτικά συνεπάγεται.

Η δήλωση του Περιφερειάρχη:

"Μετά τη συνεδρίαση της ΠΕΔ, ο μοναδικός πλέον δρόμος που απομένει για την ‘Πελοπόννησος’ Α.Ε. είναι η εκκαθάρισή της εν λειτουργία και το κλείσιμό της”.

Στην πιο πάνω δήλωση προέβη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι η Περιφέρεια θα προχωρήσει σε ίδρυση και λειτουργία άλλης κεντρικής αναπτυξιακής. Μέχρι τότε, πρόσθεσε, “το βάρος θα αναλάβει προσωρινά η Αναπτυξιακή Μεσσηνίας”.

Ο Π. Νίκας πάντως, σημείωσε ωστόσο πως “όσον αφορά τους εργαζόμενους στην ‘Πελοπόννησος’ Α.Ε. δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για την εργασία τους”.

Oπωσδήποτε η σημερινή συνεδρίαση έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.