23 Σεπ 2020

Χειβιδόπουλος : Mόνο ως αστείο θα θεωρήσουμε τις εξαγγελίες του δημάρχου πως θα τιμωρούνται οι ιδιοκτήτες που ζητούν ακριβά ενοίκια



Το θέμα με τα ξενοίκιαστα μαγαζιά στο κέντρο του Άργους έχει γίνει ο εφιάλτης του δήμαρχου Δημήτρη Καμπόσου, διότι αυτό είναι και το βασικό σημάδι μιας πόλης για το βιοτικό επίπεδο των δημοτών. Αυτό δείχνει και αν ένας δήμαρχος έχει οδηγήσει,όσο μπορεί, τους πολίτες στην πρόοδο και την ευημερία μέσω των έργων του. Κατά τις δηλώσεις του δημάρχου φταίνε οι πολίτες που μένουν ξενοίκιαστα τα μαγαζιά. και ότι με κοινοτική πράξη θα τιμωρεί...
όλους τους ιδιοκτήτες που ζητούν...
υπερβολικά ενοίκια.Η παραπάνω δήλωση οδήγησε τον Τάσο Χειβιδόπουλος να σχολιάσει πως:

"Μόνο με χιούμορ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προχθεσινές εξαγγελίες του Δημάρχου, ότι πλέον με κανονιστική πράξη θα τιμωρεί όλους τους ιδιοκτήτες που ζητούν υπερβολικά ενοίκια, με αποτέλεσμα τα μαγαζιά τους να μένουν ξενοίκιαστα.
Ας εστιάσει πρώτα στο γιατί τα μαγαζιά αυτά έκλεισαν και μένουν ξενοίκιαστα και βεβαίως τη δική του ευθύνη, αφού είναι Δήμαρχος την τελευταία δεκαετία.
Φυσικά για την χαμένη ευκαιρία της χρηματοδότησης του open mall είπαμε…
Φταίμε και εμείς (γιατί πάντα φταίμε οι εχθροί τις πόλης), φταίτε και εσείς (γιατί πάντα φταίτε εσείς οι πολίτες που δεν καταλαβαίνετε), φταίνε και οι άλλοι (οι έμποροι), άντε και ο… Χατζηπετρής, που μας τραγουδάει ο Λουκιανός στο τραγούδι «φταίει ο χοντρός» (γιατί για τα πάντα φταίει και ο χοντρός, μην ξεχνιόμαστε…)."