2 Ιουν 2020

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ -2ο Κατάστημα στο κέντρο της Κορίνθου

Μετά από την σχέση εμπιστοσύνης που χτίστηκε τα τελευταία χρόνια , τα Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος προχωρούν και σε δεύτερο κατάστημα στην Κόρινθο.


Στο κέντρο της αγοράς, Περιάνδρου και Κύπρου γωνία,στον πεζόδρομο της πόλης, με τα πιο ψηλά δέντρα.
Οι τελευταίες πινελιές έμειναν πριν το άνοιγμα του 2ου καταστήματος ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ το οποίο ανοίγει την Πέμπτη 4 Ιουνίου, με μεγάλες προσφορές και μοναδικές εκπλήξεις. 
Εκτός των άλλων θα υπάρχει δυνατότητα διανομής κατ' οίκον και πληρωμής με κάρτα πιστωτική. 

Και όταν αναφερόμαστε στα Κοτόπουλα Ναυπάκτου, μιλάμε για τα πουλερικά εκείνα που  μεγαλώνουν στις φάρμες Κοντοχρήστος και τρέφονται με 100% ελληνικό καλαμπόκι, το οποίο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην γεύση τους καθώς και στο κιτρινωπό χρώμα στην εμφάνιση τους, κάνοντας τα με αυτό τον τρόπο να ξεχωρίζουν αμέσως στα μάτια των καταναλωτών από τα υπόλοιπα της αγοράς.

Χάρη στην πολύχρονη παρουσία στον κλάδο,  η εταιρία έχει επιτύχει μια αναλλοίωτη έως σήμερα υψηλή ποιότητα και ευρεία γκάμα προϊόντων, με 60 επιλογές χειροποίητων προϊόντων πουλερικών, που αποκτούν όλο και πιο σημαντική θέση στο τραπέζι της Ελληνικής οικογένειας. Αυτό άλλωστε το αποδεικνύουν 65.000 νοικοκυριά που εμπιστεύονται κάθε μήνα τα καταστήματα λιανικής.
Δεν είναι τυχαίο πως το κατάστημα που ανοίγει αποτελεί το 34ο στη χώρα.