14 Μαΐ 2020

Φυσικό αέριο:Σπόντες και υπαινιγμοί Νίκα κατά Νανόπουλου


Για το φυσικό αέριο σφάζονται παλικάρια και στην ποδιά των ιδιωτών θα πέσουν πολλά ακόμα.
Τώρα που πλέον η δυσμενής εξέλιξη της απένταξης της Πελοποννήσου είναι δεδομένη,άρχισαν τα...


ταξίματα και τα κατόπιν ενεργειών μου (βλέπε δήλωση Κώστα Βλάση πως θα φέρει το φυσικό αέριο στην Αρκαδία) αλλά και τελευταίων πληροφοριών πως ο δήμαρχος της Κορίνθου έχει έλθει ήδη σε επαφή με ιδιώτη για έχει θέσει ήδη το αίτημα της σύνδεσης της Κορίνθου με το φυσικό αέριο.(δήλωση στο  korinthia.net) 
Και εαν αυτό μπορεί σε κάποιους να δείχνει εντυπωσιακόυπάρχουν παράμετροι που φαίνεται πως δεν έχει ζυγίσει η δημοτική αρχή της Κορίνθου. 
Έτσι εξηγούνται οι σπόντες ,οι υπαινιγμοί και τα μηνύματα Νίκα κατά τις πρόσφατες δηλώσεις του από το Κρυονέρι αυτή την εβδομάδα. 
Τι είπε λοιπόν ο Περιφερειάρχης που έβαλε την Κόρινθο στο κάδρο "των απερίσκεπτων ;"
"Ολόκληρη η Πελοπόννησος πρέπει να πάει μαζί. Δεν υπάρχουν πόλεις πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Και γι αυτό πρέπει να ξεκαθαριστούν από την αρχή κάποια πράγματα. Να μας δώσουν το φυσικό αέριο πώς; Υγροποιημένο; Πεπιεσμένο; Από κεντρικό αγωγό; Με τι τιμολόγιο; Γιατί προφανώς εαν αφήσουμε ελεύθερο κάποιον να υποβάλει αίτηση μια για την Κόρινθο, άλλος για το Άργος και άλλος για το Ναύπλιο θα χάσει το σκύλι τον αφέντη του. Διαγωνισμός για όλη την Περιφέρεια. Φανταστείτε να παίρνει ηλεκτρικό ρεύμα π.χ. η Κόρινθος και να μην παίρνει ένα χωριό δίπλα της. Το αίτημα μου είναι και αυτό είναι αίτημα πολλών,πολιτικών αλλά και φορέων, να πάμε όλοι μαζί.Κεντρικός σχεδιασμός όμως.Εμείς είμαστε με την ΔΕΔΑ.Παράκληση για το φυσικό αέριο να είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά. Γιατί βγαίνει κάποιος δήμαρχος ,επειδή έμαθε πως κάποιος έκανε αίτηση π.χ. για την Καλαμάτα και λέει "έφερα το φυσικό αέριο".
"Έφερες το φυσικό αέριο αλλά όχι το τιμολόγιο. Δεν έφερες τίποτα λοιπόν!
Και γιατί η Κόρινθος και όχι και το Λουτράκι ,το Κιάτο και το Ξυλόκαστρο; "κατέληξε ο Περιφερειάρχης.