5 Μαΐ 2020

Παράδοθηκε το δημαρχιακό 4Χ4 στο Α.Τ. Βέλου Βόχας: Ήταν μια δέσμευση που έγινε πράξη


Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η παράδοση του δημαρχιακού οχήματος 4Χ4 στο Αστυνομικό Τμήμα Βέλου Βόχας.
Ήταν μια δέσμευση του δημάρχου , συνδρομή προς το έργο της Αστυνομίας και κατά συνέπεια μια συνδρομή για την ενίσχυση της ασφάλειας των δημοτών του...


για την οποία χρειάστηκαν να γίνουν πολλές διαδικασίες γραφειοκρατικές, γεγονός που έκαναν την αντιπολίτευση του δήμου να κατηγορήσει την δημοτική αρχή για προεκλογικά ταξίματα δίχως αντίκρυσμα. Να όμως, που όπως πάντα, προέτρεξαν!

Το αυτοκίνητο παρέδωσε ο Δήμαρχος κ. Αννίβας Παπακυριάκος παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας-Ταξίαρχου Χαράλαμπου Τετράδη, του Αστυνομικού Διευθυντή Α.Τ Βέλου Βόχας Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, της επιτροπής παραλαβής καθώς επίσης και Αστυνομικών Ν. Κορινθίας.
Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ΄΄η Αστυνομία έχει τεράστιες ανάγκες και γι αυτό σκεφτήκαμε πριν από έναν χρόνο να προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση ώστε να συνδράμουμε στο δύσκολο έργο της΄΄.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χαράλαμπος Τετράδης ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την χορηγία του οχήματος και τόνισε ότι ΄΄η πράξη αυτή δείχνει αναγνώριση του έργου της Αστυνομίας και πως παραμένει ισχυρή η εμπιστοσύνη μεταξύ Αστυνομίας, Δημοτών και Δημοτικής Αρχής΄΄.
Τέλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο για την βοήθειά του ενόψει της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς φρόντισε να πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις στο Α.Τ Βραχατίου και στα αυτοκίνητα της υπηρεσίας και τόνισε τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα είναι αρωγοί και θα προσπαθούν να δίνουν λύσεις στα προβλήματα του Δήμου.