20 Φεβ 2020

Κάτω από την "λάμψη" της Ντόρας - Τα πλην και τα συν της χθεσινής εκδήλωσης


Αν και το θέμα της χθεσινής πολιτικής εκδήλωσης,  που διοργάνωσε η βουλευτής της ΝΔ Μαριλένα Σούκουλη, δεν ήταν μέσα στα  "φλέγοντα" της επικαιρότητας - αφορούσε την γυναίκα στην πολιτική - η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. 


Η χθεσινή εκδήλωση και προσέλευση  -επιτρέψτε μου να το ομολογήσω δίχως παρεξηγήσεις απο τους διοργανωτές- αφορούσε τη παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη χρίζοντας την ,  από τις αντιδράσεις του κόσμου, τις άπειρες selfies, και φυσικά απο τις τοποθετήσεις της πάνω στο βήμα ως την "απόλυτη σταρ" της χθεσινής βραδιάς. 
Το ήξερε και η ίδια και το απολάμβανε. 




Οπωσδήποτε το χθεσινό θέμα για τη Ντόρα  ήταν εξαιρετικά χλιαρό. 
Θα προτιμούσαμε σε ένα τέτοιο πολυπληθές ακροατήριο η Ντόρα να μας μιλήσει για τα φλέγοντα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής , όπως τα είπε μια ημέρα πριν σε άλλη εκδήλωση της Αθήνας. 

Παρ όλα αυτά γοήτευσε με το ανθρώπινο , αυθόρμητο και εξομολογητικό ύφος της όταν εκμυστηρευόταν ιστορίες απο το παρελθόν και την αντιμετώπιση που της επιφύλασσε ο ανδροκρατούμενος χώρος της πολιτικής στο ξεκίνημά της.

Η εκδήλωση είχε άρτια οργάνωση. Ενείχε δόσεις  έντονου μάρκετιγκ κάποιες στιγμές, οπωσδήποτε όμως ήταν πολύ καλά "κουρδισμένη" και φυσικά όλος ο πολιτικός κόσμος που βρέθηκε εκεί τιμησε την  Μαριλένα Σούκουλη, ως πρωτοεμφανιζόμενη στα βουλευτικά έδρανα. 

Εκείνο που επίσης μας έκανε εντύπωση ήταν η απουσία κοινοβουλευτικών απο την υπόλοιπη Πελοπόννησο. Δεν εκλήθησαν; Δεν ήλθαν; 

Και αυτό το σημειώνουμε με αφορμή τις παρουσίες πολλών βουλευτών απο άλλες περιφέρειες. 




Η Δόμνα Μιχαηλίδου υπήρξε μια όμορφη παρουσία ομολογουμένως.

Αίσθηση έκανε η αδικαιολόγητη απουσία της κ. Σοφίας Ζαχαράκη υφυπουργού παιδείας .

Και υπογραμμίζουμε "το αδικαιολόγητη" γιατί αναφέρθηκε κάποια στιγμή δια μικροφώνου  πως η κ Ζαχαράκη..."έρχεται" 


.
Εκεινο που κρατάμε είναι πως η Κορίνθια βουλευτής θα επαναλάβει ανάλογες εκδηλώσεις - άλλες τρεις τουλάχιστον.
Εμείς ευχόμαστε να έχουν την ίδια επιτυχία αλλά και ένα πιο μεστό περιεχόμενο ώστε να βγάζουν και ειδήσεις. 
Εχθές όλα βασίστηκαν στη Ντόρα.

Τζένη Σουκαρά