4 Ιαν 2020

Δικαιούμαστε κι εμείς έναν Παγκόσμιο Πόλεμο


Όμορφα και δυναμικά ξεκίνησε η νέα χρονιά, αφού είναι πιθανός ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, που θα είναι χορταστικός, θα μεταδοθεί από το Netflix και θα έχει τουλάχιστον πέντε σεζόν.
Για το ξεκίνημα του πολέμου ευθύνεται το Ιράν, που παρενοχλεί συστηματικά τις Ηνωμένες Πολιτείες...


στα κοινά τους σύνορα στη Μέση Ανατολή και δεν τους επιτρέπει να εκμεταλλευτούν τις πετραλαιπηγές που έχουν στην αμερικάνικη πολιτεία του Ιράκ.

Βέβαια, η απόσταση της Τεχεράνης από την Ουάσιγκτον είναι 10.200 χιλιόμετρα, οπότε οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να σηκώσουν τείχος στα σύνορα και θα πρέπει να ρίξουν τίποτα πυρηνικά.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να εκλεγεί ξανά στις εκλογές του επόμενου φθινοπώρου και επειδή έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την παραπομπή του για το σκάνδαλο της Ουκρανίας, πρέπει κι αυτός να κάνει ένα πόλεμο, όπως έκαναν και οι προκάτοχοί του στην προεδρία των ΗΠΑ, όταν βρέθηκαν σε δύσκολη θέση.

Ο Τραμπ θεωρείται ο χειρότερος πρόεδρος των ΗΠΑ από τους προοδευτικούς, οπότε τώρα θα πρέπει να καθαρίσει κι αυτός μερικές εκατοντάδες χιλιάδες νοματαίους (άνδρες, γυναίκες και παιδιά) στη Μέση Ανατολή, για να τον σέβονται οι φιλελέδες, όπως σέβονταν τον Ομπάμα που είναι υπεύθυνος για τρομερά μακελειά και ατελείωτες αιματοχυσίες, αλλά έχει καλό όνομα επειδή δεν ακουμπούσε τις γυναίκες, γιατί ήταν της Αριστεράς και της Προόδου.

Το καλό για τον Τραμπ είναι, πως δεν χρειαζόταν να κάνει πόλεμο και να βάψει τα χέρια του με αίμα, για να γίνει ένας μισητός πρόεδρος. Τον μισούσαν από πριν, οπότε τον βλέπω να εκλέγεται ξανά.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα κάνει καλό σε όλους εμάς, που ζήσαμε βαρετά και βλακώδη χρόνια, γιατί, αν το σκεφτείς, είμαστε αδικημένοι σε σχέση με τις παλιότερες γενιές που ζούσαν μέσα στην ένταση του πολέμου, ενώ εμείς κωλoβαράμε όλη μας τη ζωή ανάμεσα στην τηλεόραση και το Facebook.

Υπάρχει το ενδεχόμενο, ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος να μην διαρκέσει πολύ, γιατί όπου να ‘ναι θα ξεκινήσει η τουριστική σεζόν και δεν λέει να πέφτουν τα πυρηνικά, ενώ οι τουρίστες θα λιάζονται στις παραλίες με τη χρυσή άμμο, ενώ θα πάθει υστερία και η Γκρέτα, γιατί θα κινδυνεύσει η Σαχάρα να ξεμείνει από δάση.

Επίσης, φέτος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και οι πόλεμοι σταματούσαν για να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο, να σταματούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, για να γίνει ο πόλεμος και αυτό είναι πιο τίμιο από την υποκρισία των αρχαίων προγόνων μας, που άφηναν τα όπλα και το έριχναν στο τριπλούν.

Πάντως, είναι ωραίο να έχεις και Παγκόσμιο Πόλεμο και Ολυμπιακούς Αγώνες την ίδια εποχή, γιατί έχεις περισσότερες τηλεοπτικές επιλογές, ενώ θα γίνεται της πουτάvας και από διαφημίσεις, οπότε θα εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net