1 Νοε 2019

Χαιρέτα μου την πράσινη Μυγδαλιά που έγινε γαλάζια!




H αλήθεια είναι πως αυτό τον καιρό κλονίζεται πολιτικά η Αρκαδία..

Οι Περιφερειακές εκλογές απο την μια και η αλλαγή των προσώπων..
Έφυγε ο Τατούλης ήλθε ο Νίκας και οι συν αυτώ. Και αυτό, μετά απο 9 χρόνια θέλει καιρό να το συνηθίσεις...

 Το θέμα των συνεργασιών..
Ψηφίζεις Μπουτρούγκα και σου βγαίνει Νίκας .Και σου απαντά ο Αρκάς ,πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης του ΚΙΝΑΛ στην Πελοπόννησο, πως δεν ακούει την διαφωνία της "κορυφής" για την συνεργασία , γιατί εκείνος δεν ήταν μέλος του κόμματος. 
Στην προεκλογική εκστρατεία όμως ήθελε την πρόεδρο Φώφη να συσπειρώσει του εναπομείναντες Πασόκους. Γιατί τι να σου κάνουν και αυτοί; Πόσοι έμειναν νομίζεις; Τόσοι. Βγάλε έξω και κάποιους θεσμικούς κατά τα άλλα που αλληθώρισαν στο τέλος ή αλληθώριζαν και απο την αρχή ..

Είπαμε, αυτόν τον καιρό η Αρκάδες έχουν την περιδίνηση τους ...

Δεν είναι λίγο να βλέπουν Οδυσσέα να μιλά στον Μητσοτάκη στην Βουλή  να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις για το έργο ΣΔΙΤ ,που όλοι κατηγορούσαν , όλοι έκαναν τα πάντα να υπονομεύσουν,αλλά όλοι τώρα βιάζονται διότι η οικολογική τους συνείδηση έχει κτυπήσει καμπανάκι.

Και είναι να απορεί ο Αρκάς όταν διαπιστώνει μια γενικευμένη σιωπή για το κλείσιμο των μονάδων της Μεγαλόπολης ..

Το δήλωσε ο πρωθυπουργός , το εφαρμόζει η Περιφερειακή πλειοψηφία και ουδείς τολμά να πει κάτι για τον μαρασμό μιας ολόκληρης περιοχής. 

Είναι σαν την απορία του Κορίνθιου όταν διαπιστώνει την γενικευμένη σιωπή για τις δομές που δημιουργούνται μέσα στον κοινωνικό του ιστό και τα στόματα είναι επτασφράγιστα .


Είναι πολλά τα αλλόκοτα αυτή την εποχή και τα δυσερμήνευτα. 
Και μετά εσύ, εγώ και όλοι οι αδαείς  χαιρετήστε  μου, την πράσινη Μυγδαλιά Αρκαδίας που ξαφνικά περιφερειακώς έγινε "γαλάζια"!