22 Οκτ 2019

Γέλα παλιάτσο! Γελάει ο κόσμος! - Της Τζένης Σουκαρά


Ε! Τελικώς ναι! Αυτή η κυβέρνηση είναι σαν έτοιμη απο καιρό!
Λες και περίμενε ακόμα και τον κινηματογραφικό Τζόκερ στην γωνία για να αποκαταστήσει την "κανονικότητα" ΚΑΙ  του ελληνικού σινεμά, που βγάζει αναθυμιάσεις απο καμένο τυρί μαζί με τσιπς!


Ανέμενε τούτη η κυβέρνηση του δέκα με άριστα τόνο, πως η επανάσταση των κλόουν θα ξεκινούσε εκεί γύρω απο ένα Σάββατο του Οκτωβρίου,και είπε να αιφνιδιάσει κάνοντας έτσι μια φιγούρα Εξαρχιώτικη!
Μόνο που τούτη εδώ η φιγούρα πάγωσε το χαμόγελο πανελληνίως ! 
Διότι τούτη η φιγούρα ήταν ρετρό, και δη πρετ α πορτέ του πηληκίου με την κουκουβάγια και τα μαλλιά με την ψιλή! 
Όταν έχεις μάθει haute coutoure  αγριεύεις όσο να είναι όταν  να βλέπεις την αναπαράσταση του "Ρεμαλιού της Φωκίωνος Νέγρη" .

Το αντιλήφθηκε η κυβέρνηση με τα αεικίνητα μυαλά και τα άριστα 10 και άρχισε  να παίζει με τις εντυπώσεις.
Ανάμεσα στο καλαμπούρι και στον κλαυσίγελο,στην αρχή μίλησε για   fake news, μετά για τις  δυο υπαλλήλους   του υπουργείου Πολιτισμού που έφταιγαν διότι έδρασαν αυτοβούλως ,μπορεί και ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ - τωρα που το σκέφτομαι αν ήταν και γεροντοκόρες  ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ θα έδενε πολύ με την υπόθεση, κι ενδιαμέσως μπήκε σφήνα και ο καυγάς ενός χωρισμένου ζευγαριού που διαφωνούσε, λέει, για το ποια ταινία θα δει το παιδί.


Τα φρύδια της κοινωνίας είχαν ήδη συνοφρυωθεί, εκτός απο τις μονταζιέρες (βλέπε#oloimetonkuriako#)κοινωνικών δικτύων που φοβήθηκαν το προφίλ του Κυριάκου.
Ανέλαβε ο   Μιχάλης Χρυσοχοίδης, να σβήσει την" φωτιά", αφού  ως γνωστόν έχει δώσει υπόσχεση στον λαό πως θα είναι αποτελεσματικός με τις πυρκαγιές.Έστειλε τα χαιρετίσματά του μέσω twitter  ενημερώνοντας ότι το βράδυ θα πήγαινε να δει το Joker παρέα με τον 15χρονο γιό του!Οι σωστοί της κοινωνίας  όμως τον διόρθωσαν τονίζοντας του  ότι καλώς μάζεψε η αστυνομία τα 15χρονα από τα σινεμά και τα κουβάλησε στο αστυνομικό τμήμα διότι ο νόμος είναι νόμος κι ας οδηγεί και στην παράνοια.
Διότι τον σκάσαμε τον πιτσιρικά ,και ήδη την κατεβάζει την ταινία στο κομπιούτερ και κότσαρε και το "je suis klooun" στο facebook  νομίζοντας πως κάνει την απόλυτη επανάσταση του μαζί με ένα κουτι ποπ κορν(τον γίγα)! Τώρα όλοι οι " ζεσουιδες " ας μαζέψουν τα κραγιόν παρακαλώ διότι και πάλι λάθος πράξαμε και διδάξαμε στους νεότερους τους αστείους λόγους της επανάστασης των παλιάτσων!Κι εξήγησε τώρα εσύ πατριώτη νοικοκυραίε γιατί έβγαλαν το παιδί έξω απο το σινεμά, γιατί έκαναν παρατήρηση στον ανόητο πατέρα αφού και ο υπουργός πατέρας θα πάει τον γιο του, και γιατί με τον Τζόκερ φρικάρεις ..
Κι όσο και αν επιμένουν οι οπαδοί της κανονικότητας πως στα 2019 θα επαναφέρουμε τους νόμους περί τετιμποισμού, καλό θα ήταν να αποδειχθούμε σούπερ μαν και μπατμαν  για να θωρακίσουμε τα παιδιά απο το μπούλιγκ στα σχολεία μας, την κοινωνική απόρριψη των ιδιαιτεροτήτων, και βεβαίως την κακοποίηση των ανηλίκων και την εκμετάλλευσή τους.
Ο Τζόκερ ακατάλληλος και ο Μπάτμαν κατάλληλος που πηδαει απο τις στέγες!Η παράνοια μιας κοινωνίας παραδομένης ..Γέλα παλιάτσο!Γελάει ο κόσμος μαζί σου!