29 Οκτ 2019

Τρελαθήκαμε εντελώς ή τρελαθήκαμε εντέχνως;


- Εν ολίγοις και για να σου δώσω να καταλάβεις ποιο  το μήνυμα της χθεσινής επετείου, ναι, σου αποκαλύπτω πως οι  Έλληνες πολέμησαν εθελοντικά κατά του φασισμού για να προστατέψουν τα ορυκτά καύσιμα της πατρίδας μας!...

-Οι εργασίες στην πλατεία Περιβολάκια της Κορίνθου ξεκίνησαν και εκείνοι που μέχρι πρότινος γκρίνιαζαν για το "πάγωμα" των εργασιών, τώρα ενοχλούνται με την σκόνη!Άκουσον! Ακουσον!
-Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  βλέπε #oloimetonKyriako#ο πρωθυπουργός μας, έλυσε το πρόβλημα της ονομασίας των προΪόντων της Μακεδονίας απλώς γκουγκλάροντας το όνομα της Μακεδονίας
Makedonia για μας, Macedonia για τους γείτονες. Τώρα ετοιμάζεται να γκουγκλάρει και το όνομα «ανάπτυξη» για να απογειωθεί η χώρα και να γίνει Ελβετία.
-Κάποιοι επίσης γκρίνιαξαν με την αλλαγή τοποθεσίας της φετινής παρέλασης απο την Εθνικής Αντίστασης στην Δαμασκηνού. Σωστά !Ήταν ωραιότερο το ντεκορ με τους σωλήνες , το χώμα , τα χαλάσματα, απο το να βλέπεις το λιμάνι και τον Πήγασο!
-Ο Άδωνις   δήλωσε με ύφος πρωταγωνιστή πως  τα πήραν ο Τσίπρας και ο Πολάκης από τις φαρμακευτικές και μετά από λίγο είπε , με ύφος πρωταγωνιστή πάλι,δεν έχει να κάνει, ότι δεν έχει στοιχεία ότι τα πήραν, αλλιώς θα πήγαινε στον εισαγγελέα. Εξαιρετική πολιτική στάση… αν είσαι κάτω από 13 ετών.
-Το OPEN MALL είναι δικό μου, αναφωνεί ο πρώην δήμαρχος ,τώρα που έρχεται η στιγμή να γίνει.Αχ!και ο αείμνηστος δήμαρχος Θωμαίδης αφιέρωσε όλη του δημαρχιακή διαδρομή στην υδροδότηση της Κορίνθου και απέμειναν 1000 μέτρα, όταν έχασε τις εκλογές με αποτέλεσμα η υδροδότηση της Κορίνθου να συγκαταλέγεται στα έργα Πνευματικού.Ε! Τώρα τι θα λέμε όταν γίνει το OPEN MALL; Οι "παρτιτούρες" πάντως ήταν του Αλέκου; 
-Δόξα και τιμή στο νομοταγή Έλληνα «φιλελεύθερο» που με αφορμή το «ντου» της Αστυνομίας στους κινηματογράφους που έπαιζαν το Τζόκερ ζητά να εφαρμόζεται ο νόμος, όσο σκληρός κι αν είναι, καταγγέλλει ότι ο νόμος είναι του Ραγκούση και τελικώς ούτε του Ραγκούση είναι, ούτε την επέμβασης της Αστυνομίας προβλέπει.Για όλα φταίει αγαπητέ μου, ο ταμίας του κινηματογράφου!
-Με αυτά και με εκείνα ο Περιφερειάρχης Νίκας επιμένει πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος του υποσχέθηκε πως θα παραχωρηθεί χώρος του στρατοπέδου της Τρίπολης στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, το ίδιο θα γίνει και στα στρατόπεδα Ναυπλίου και Κορίνθου. "Όλοι οι καλοί χωράνε" μας είχε πει ο κ. Νίκας και ως φαίνεται το εννοούσε αυτό για την Κόρινθο.Και κλειστή δομή, και ανοιχτή δομή και ο Γκιολής με τις υπηρεσίες; Το στοίχημα ισχύει. 
-Μεταξύ των άλλων ελαφρύνσεων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είναι η μείωση της προκαταβολής φόρου από το 100% σε 95%. Εν ολίγοις κάποιος που πλήρωνε 1000 ευρώ φόρο και άλλα 1000 ευρώ ως προκαταβολή, από 2 χιλιάρικα που έδινε μέχρι σήμερα θα δίνει 1950! Φοβάμαι μην τον διαφθείρει τόσο χρήμα που θα του μείνει στα χέρια.

Τ.Σ.