3 Ιουν 2016

Σας έλειψε; Έπιστρέφει! - VIDEO

 Πολύ ευχάριστα τα νέα για τον Ρότζερ Φέντερερ, καθώς ο Ελβετός είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ATP Tour και θα το κάνει στο χορτάρινο τουρνουά της Στουτγκάρδης την επόμενη εβδομάδα!
 
  Με μεγάλη όρεξη και διάθεση για τένις επιστρέφει ο Ρότζερ Φέντερερ...Μετά τις πολλές ατυχίες στο πρώτο πεντάμηνο της σεζόν όπου κατάφερε να αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα τουρνουά, έχοντας ρεκόρ 11-4, ο 34χρονος Ελβετός θα επιστρέψει στην αγαπημένη του επιφάνεια, το γρασίδι, όπου υπολογίζει να παίξει σε τρία τουρνουά μέσα σε 4 εβδομάδες!

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, θα πάρει μέρος στο Mercedes Cup της Στουτγκάρδης το οποίο από πέρυσι ανήκει στη σειρά των τουρνουά προετοιμασίας για το Wimbledon.

Στην πρώτη χορτάρινη έκδοσή του το Mercedes Cup είχε έναν απρόσμενο πρωταθλητή, τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος το 2015 κέρδισε το πρώτο του χορτάρινο τίτλο μετά από 5 χρόνια (Wimbledon 2010), κερδίζοντας τον Βίκτορ Τροίτσκι στον τελικό.

Ο Φέντερερ θα αγωνιστεί στο ATP 250 τουρνουά της Στουτγκάρδης και την αμέσως επόμενη εβδομάδα θα πάρει μέρος σε ένα από τα πιο επιτυχημένα του τουρνουά, το Gerry Weber Open στο Χάλε το οποίο ανήκει στη σειρά ATP 500.

Μετά από μια εβδομάδα ξεκούρασης, ο Φέντερερ θα ριχτεί στη μάχη για τον 8ο τίτλο του στο Wimbledon Championships (27 Iουνίου - 10 Ιουλίου).

Πέρυσι ο Φέντερερ κατέκτησε τον 8ο τίτλο του στο Χάλε και 15ο συνολικά στο γρασίδι, ενώ στο Wimbledon ηττήθηκε απ'τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό στα 4 σετ (7-6, 6-7, 6-4, 6-3).

Στη Στουτγκάρδη θα βρεθεί επίσης και ο Ντόμινικ Τιμ, εκτός αν αποφασίσει να ξεκουραστεί, μετά το σπουδαίο Γαλλικό Όπεν που πραγματοποιεί, καθώς και οι Τσίλιτς, Περ, Σιμόν, Κολσράιμπερ, Τροίτσκι και ο grass court specialist Φελισιάνο Λόπεζ.